Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Diensten 10 november 2020

Kathryn Hahn en Paul Rudd spelen in Apple TV Plus-serie The Shrink Next Door

Er komt weer een nieuwe serie naar Apple TV Plus. Dit keer gaat het om The Shrink Next Door, een psychologische-serie.

Apple is al met veel projecten bezig voor Apple TV Plus en nu komt er nog een bij. Het gaat om de psychische serie The Next Shrink, meldt Deadline. De productie is gebaseerd op de succesvolle gelijknamige podcast.

Een bizarre dokter-patiënt-relatie

In het verhaal volg je de bizarre relatie tussen Dr. Isaac Herschkopf en zijn patiënt Martin Markowitz. Isaac dringt langzaam het leven van Martin binnen. Hij krijgt zijn patiënt zelfs zover dat hij benoemd wordt tot president van het familiebedrijf van Martin. We zien dus hoe een dokter-patiëntdynamiek langzaam verandert in een manipulatieve relatie vol met machtsgrepen.

De twee hoofdrollen zijn voor Paul Rudd (Dr. Isaac Herschkopf) en Will Ferrell (Martin Markowitz). Daarnaast is er ook een belangrijke rol weggelegd voor Kathryn Hahn, die we kennen van WandaVision en Mrs. Fletcher. Zij speelt de jongere zus van Martin.

Naast de hoofdrollen zijn Rudd en Ferrell samen met nog een aantal anderen excutive producers. Ook de podcastmakers zullen betrokken zijn bij het ontwikkelen van de serie. Zo is ook de presentatrice van de podcast, Joe Nocera, co-excutive producer van de serie.

Kathryn Hahn aan de slag voor Apple TV Plus

Kathryn Hahn timmert de laatste tijd flink aan de weg. Zo is ze binnenkort ook te zien in de rol van Agnes in de Disney Plus serie WandaVision en speelde ze de afgelopen jaren ook in Mrs. Fletcher en had ze een stemrol in Bob’s Burgers. Ook is ze niet onbekend bij de Apple TV Plus. Ze spreekt de stem in van Paige Hunter in de animatieserie Central Park. De serie kreeg onverwachts hoge beoordelingen.

Het is nog onbekend wanneer deze nieuwe titel op Apple TV Plus verschijnt, maar waarschijnlijk zal dit ergens in 2021 zijn.

Reageer op artikel:
Kathryn Hahn en Paul Rudd spelen in Apple TV Plus-serie The Shrink Next Door
Sluiten