Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 27 november 2020

iPhone 11, SE en iPhone XR komen ook met een (kleine) Black Friday-korting

Met Black Friday zien we dat verschillende producten met korting worden aangeboden. Ook als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone kun je je slag zijn. Bij Apple zelf moet je niet zien, daar krijg je alleen maar cadeaubonnen. Bij andere shops is er wel korting, op bijvoorbeeld de iPhone 11, SE en de iPhone XR.

Met name de iPhone 11 is een echt toptoestel en kun je jaren weer mee vooruit. Het verschil met de XR is bij de aanbiedingen een paar tientjes, hoewel de XR-versie wel beschikt over 128 GB aan opslag ruimte. Dus dat is ook het overwegen waard. Tijdens Black Friday heb je een paar keuzes.

iPhone 11 Black Friday

Wanneer je de laagste prijs wil scoren voor Black Friday, dan kun je op het moment van schrijven het beste naar Amazon gaan. Daar is een 64GB-versie van de iPhone 11 nu voor 625 euro te koop. Het gaat dan wel om een groene variant, de andere kleuren zijn uitverkocht. Wil je meer kleurkeuze? Dan is er Bol.com. Daar kost de 64GB-versie 639 euro. Je hebt dan keuze uit zwart, wit, rood en groen. De andere kleuren hebben een hogere prijs.

Apple iPhone 11 en iPhone 11 Pro camerasysteem frankrijk
De iPhone 11 en 11 Pro.

De iPhone XR

Het verschil tussen de iPhone XR en de 11 is zoals gezegd bij Bol.com een paar tientjes met Black Friday. Maar dan krijg je wel een 128GB versie voor 599 euro. Dat is dan weer een goede deal. De 64GB-versie is daarbij gekgenoeg weer duurder. Zal wel met voorraad te maken hebben. Je hebt dan de keuze uit wit, rood en zwart. Wil je liever een 64GB-versie? Dan kun je andermaal naar Amazon, waar je hem voor 539 euro kunt halen. Daarbij zijn echter wel al bepaalde kleuren waarbij nu al wordt gemeld dat er nog twee op voorraad zijn, dus dat kan snel verdwijnen.

iPhone XR kleuren
Klik/tap voor groter.

De iPhone SE

Tot slot pakken we ook nog even de iPhone SE mee. Deze is nu tijdens Black Fridayvoor 428 euro te koop, waarbij je de keuze hebt tussen wit en rood. Het gaat daarbij om een 64GB-versie.

iPhone SE Plus (2020)
Klik/tap voor groter

Wil je weten waarom we schrijven over verschillende producten met Black Friday en wat voor soort linkjes we gebruiken? Lees dan dit artikel voor meer duiding.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone 11, SE en iPhone XR komen ook met een (kleine) Black Friday-korting
Sluiten