iPhone 11, SE en iPhone XR komen ook met een (kleine) Black Friday-korting

Door: Jelle van Es - 2 reacties
Rode iPhone 11 achterkant
(Afbeelding: One More Thing)

Met Black Friday zien we dat verschillende producten met korting worden aangeboden. Ook als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone kun je je slag zijn. Bij Apple zelf moet je niet zien, daar krijg je alleen maar cadeaubonnen. Bij andere shops is er wel korting, op bijvoorbeeld de iPhone 11, SE en de iPhone XR.

Met name de iPhone 11 is een echt toptoestel en kun je jaren weer mee vooruit. Het verschil met de XR is bij de aanbiedingen een paar tientjes, hoewel de XR-versie wel beschikt over 128 GB aan opslag ruimte. Dus dat is ook het overwegen waard. Tijdens Black Friday heb je een paar keuzes.

iPhone 11 Black Friday

Wanneer je de laagste prijs wil scoren voor Black Friday, dan kun je op het moment van schrijven het beste naar Amazon gaan. Daar is een 64GB-versie van de iPhone 11 nu voor 625 euro te koop. Het gaat dan wel om een groene variant, de andere kleuren zijn uitverkocht. Wil je meer kleurkeuze? Dan is er Bol.com. Daar kost de 64GB-versie 639 euro. Je hebt dan keuze uit zwart, wit, rood en groen. De andere kleuren hebben een hogere prijs.

Apple iPhone 11 en iPhone 11 Pro camerasysteem frankrijk
De iPhone 11 en 11 Pro. (Afbeelding: One More Thing)

De iPhone XR

Het verschil tussen de iPhone XR en de 11 is zoals gezegd bij Bol.com een paar tientjes met Black Friday. Maar dan krijg je wel een 128GB versie voor 599 euro. Dat is dan weer een goede deal. De 64GB-versie is daarbij gekgenoeg weer duurder. Zal wel met voorraad te maken hebben. Je hebt dan de keuze uit wit, rood en zwart. Wil je liever een 64GB-versie? Dan kun je andermaal naar Amazon, waar je hem voor 539 euro kunt halen. Daarbij zijn echter wel al bepaalde kleuren waarbij nu al wordt gemeld dat er nog twee op voorraad zijn, dus dat kan snel verdwijnen.

iPhone XR kleuren
Klik/tap voor groter. (Afbeelding: Apple)

De iPhone SE

Tot slot pakken we ook nog even de iPhone SE mee. Deze is nu tijdens Black Fridayvoor 428 euro te koop, waarbij je de keuze hebt tussen wit en rood. Het gaat daarbij om een 64GB-versie.

iPhone SE (2020)
Klik/tap voor groter (Afbeelding: Mark Hofman / OMT)

Wil je weten waarom we schrijven over verschillende producten met Black Friday en wat voor soort linkjes we gebruiken? Lees dan dit artikel voor meer duiding.

Reacties

2 reacties
  • Profielfoto
    Lifelogger

    Eerlijk gezegd wel enigszins teleurgesteld in de Black Friday aanbiedingen. De cadeaubonnen geld alleen voor de 1 jarige oude(re) modellen. Geen bon bij een iPhone 12 of nieuwer model Apple Watch. Wat een domper.

  • Profielfoto
    hansz

    Met dit soort dagen blijft het een kwestie van goed opletten wat en bij wie je iets koopt. Zo kocht ik afgelopen dinsdag een nieuw Nespresso apparaat, gewoon omdat ik dat nodig had, viel niet onder Black Friday maar daar ging het mij ook niet om. Een dag later kost hetzelfde apparaat opeens al € 10,- meer, volgens de webshop en vandaag zelfs € 20,- meer. Het is ook geen onbekende webshop die dit doet (BCC).