Wesley Akkerman
Wesley Akkerman Nieuws 9 november 2020

iPhone 12 Mini en Pro Max worden nu verscheept: release is aanstaande vrijdag

De eerste lading iPhone 12 Mini- en iPhone 12 Pro Max-modellen zijn nu verscheept en onderweg naar consumenten. Dit betekent echter niet dat je je aankoop eerder dan aanstaande vrijdag in huis hoeft te verwachten. Vrijdag is namelijk de officiële releasedatum van de twee nieuwe iPhone 12-versies.

Als je nu naar de Apple-website gaat en je bestelling bekijkt, dan kom je waarschijnlijk het bericht tegen dat je bestelling van de iPhone 12 Mini of iPhone 12 Pro Max voorbereid wordt (mits je natuurlijk één van die twee toestellen besteld hebt). Maar Amerikaanse gebruikers melden tegenover 9to5Mac dat wanneer ze naar de website van UPS gaan (de partij die het pakket bezorgt), ze nu al het pakket kunnen volgen. Uit de eerste berichtgeving blijkt dat het pakket nu al onderweg is naar verschillende consumenten en dat de verwachte levertijd aanstaande vrijdag is (de releasedatum van de twee andere iPhone 12-modellen).

iPhone 12 mini
iPhone 12 mini naast een gewone 12

iPhone 12 Mini en Pro Max zijn onderweg

Omdat nog niet alle iPhones zijn overdragen aan de bezorgende partij, kan het zijn dat je op dit moment nog niet dezelfde soort informatie tegenkomt op je eigen account. Houd de aankomende week dus vooral je bestelling in de gaten en check ook vooral wat de verzendpartner te melden heeft, zodat je mettertijd precies weet wanneer de iPhone 12 Mini of iPhone 12 Pro Max arriveert. Zoals gewoonlijk is het zo dat Apple zelf mensen pas op de hoogte brengt van de status van het verzenden wanneer de releasedatum nadert. Het kan dus zijn dat je pas aanstaande donderdag vanuit Apple te horen krijgt dat je iPhone onderweg is.

Bovendien moet je er ook rekening mee houden dat de iPhone 12 Mini en de iPhone 12 Pro Max niet eerder aankomen dan aanstaande vrijdag. Apple werkt vaak nauw samen met verzendpartners om ervoor te zorgen dat die smartphones daadwerkelijk op de releasedatum geleverd worden. In dit geval is dat dus 13 november 2020. Mocht je geen iPhone besteld hebben dit jaar, dan kun je nu alvast vooruit kijken naar het model dat volgend jaar verschijnt.

Reageer op artikel:
iPhone 12 Mini en Pro Max worden nu verscheept: release is aanstaande vrijdag
Sluiten