Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Nieuws 6 november 2020

iPhone 12 mini en Pro Max vanaf 14:00 uur te bestellen, Apple Store offline

Wil je de iPhone 12 mini of Pro Max pre-orderen? Dan kun je vandaag aan de slag. De verkoop start om 14:00 uur.

Het was even wachten, maar vandaag kun je de iPhone 12 mini en Pro Max bestellen. Apple besloot om de twee telefoons later uit te brengen dan de iPhone 12 en Pro vanwege productieproblemen door Covid-19.

De iPhone 12 mini en Pro Max komen er aan

De iPhone 12 mini en Pro Max zijn beide bijzondere modellen. Het zijn het kleinste en grootste vlaggenschip dat Apple ooit heeft gemaakt.

De iPhone 12 mini onderscheidt zich vooral door het 5,4 inch OLED-scherm, waarmee het amper groter is dan de 4.7 inch scherm van de iPhone 7. Dat komt omdat de randen veel kleiner zijn. De vanafprijs van het toestel is 809 euro voor het model met 64 GB-opslag. Voor 128GB betaal je 50 euro extra.

De iPhone 12 Pro Max is met een 6,7 inch scherm groter dan de iPhone 11 Pro Max. Het grote verschil met zijn voorganger zit in de camera. Deze kan 87 procent meer licht opvangen. Dat zorgt ervoor dat je vooral ’s nachts betere foto’s maakt. Voor dat model betaal je 1.379 of 1.609 euro afhankelijk van hoeveel opslag je wil.

Als je de telefoons de eerste dag wil hebben, moet je er snel bijzijn. Bij de verkoop van de iPhone 12 en Pro moet je in de meeste gevallen nog steeds twee weken wachten voordat je een exemplaar kunt ontvangen. Deze wachttijd kan zelfs oplopen tot vier weken bij sommige verkopers.

De Apple Store is op dit moment nog offline, maar daar komt 14:00 uur verandering in. Vanaf dan kun je daar terecht om de twee nieuwe modellen te bestellen.

Geen HomePod Mini

Vanaf vandaag is in sommige landen ook de HomePod Mini te bestellen, maar helaas niet in Nederland. Wil je toch het device hebben, dan kun je het in Duitsland proberen. Daar kost de nieuwe slimme speaker van Apple 96,50 euro. Het is de vraag of de HomePod Mini überhaupt naar Nederland gaat komen. De originele HomePod is al sinds 2018 uit maar is nog steeds niet officieel in Nederland verschenen.

Reageer op artikel:
iPhone 12 mini en Pro Max vanaf 14:00 uur te bestellen, Apple Store offline
Sluiten