Night
Night App Store 30 november 2020

Instagram ook vanuit de Mac menubar bereikbaar

Als je Instagram, naast je iPhone, ook graag op je Mac wil gebruiken is er een eenvoudige oplossing.

Als je Instagram op je Mac wil gebruiken, moest je tot nu toe een webbrowser zoals Safari gebruiken. Met een Mac app, genaamd Instabar, is het eenvoudiger om de laatste stories en beelden te bekijken.

Na installatie van de app is je menubalk een bekend icoontje rijker. Even aanmelden met jouw inlog-gegevens en je kunt aan de slag.

Instabar
Instabar is Instagram vanuit je menubalk (klik/tap voor groter).

Instabar

Wanneer je nu achter je Mac zit en de laatste berichten op Instagram wil bekijken, is het nog slechts een simpele klik op het Instagram icoontje in de menubalk. Een elegante en toch eenvoudige manier om Instagram berichten te bekijken zonder dat je je browser hoeft te gebruiken. Instabar bestaat al wat langer, maar is met de laatste versie pas echt functioneel geworden. Daarnaast is de app nu compatibel met 11.0.1 Big Sur (Intel64) – en alle andere  macOS versies vanaf 10.7.0.

Instabar kost $ 2,04 ($ 1,99 plus $ 0,41 BTW). De app is helaas alleen maar in de Amerikaanse Apple App Store te vinden en niet in de Nederlandse. Hier is de app dus alleen verkrijgbaar via het Gumroad platform. Je hebt daar wel een credit card of PayPal account nodig.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Instagram ook vanuit de Mac menubar bereikbaar
Sluiten