Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 17 november 2020

Dit iMac Pro-concept op basis van Pro Display XDR is om je vingers bij af te likken

Rondom Apple zijn er altijd vele geruchten. Voordat de iPhone 12 werd onthuld lag al zo’n beetje alles op straat. En soms heb je creatievelingen die dromen over wat er ooit kan komen. In die categorie delen we graag dit iMac Pro-concept.

Dit concept komt van Khahn Design Experience. Het is de enige video die zij op hun kanaal hebben, maar het is wel een mooi begin wat ons betreft.

Tof design voor iMac Pro

Voor dit iMac Pro concept heeft men gekeken naar een combinatie tussen de Pro Display XDR en de reeds bestande Mac Pro. In hun eigen woorden is dit wat het nieuwe product moet gaan worden:

In this iMac concept, we used some design elements about the Apple XDR Display and about the Apple Mac Pro. We imagined what it would be like if the iMac could be upgraded with SSD, RAM or even multiple Video Cards after we bought it. This device follows the same size of the apple high-end display, but with a cheaper stand and body version and there is an opener on both side which follows the Mac Pro open solution.

Maar misschien is het belangrijker om dit iMac Pro-concept in beeld te zien. En daarbij is het wel fijn dat het om een video gaat in plaats van losstaande beelden. Bekijk de video van het project hieronder.

Mocht zoiets als deze iMac Pro uitkomen, dan gaat het een prachtig object zijn om op kantoor te zetten. Of in de huidige situatie iets waar je thuiswerkplek heel erg blij van wordt. Enkel je portemonnee zal er minder blij van worden, aangezien het huidige Pro Display XDR al redelijk onbetaalbaar is.

Meer concepten

Vind je het leuk om verder weg te dromen van wat er ooit kan komen? Bezoek dan hier onze overzichtspagina met andere concepten.

Reageer op artikel:
Dit iMac Pro-concept op basis van Pro Display XDR is om je vingers bij af te likken
Sluiten