Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Nieuws 5 november 2020

Dit MagSafe-concept voor iPhone 12 laat zien dat Smart Battery anders kan

Designer Parker Ortolani heeft een concept Smart Battery Case voor de iPhone 12 ontworpen. Dat zie er interessant uit.

De batterij van de iPhone 12 moet normaal gesproken een hele dag meegaan als die is opgeladen. Toch kan het zijn dat je nog meer batterij wil hebben. Dit concept voor een Smart Battery Case kan een ideale oplossing zijn.

Opladen via MagSafe

MagSafe brengt nieuwe mogelijkheden voor het opladen van je telefoon en het toevoegen van cases en hoesjes. Zo is al te zien dat Apple een nieuwe wallet heeft ontworpen voor de iPhone 12 waarbij je door de magnetische kracht al je pasjes aan de achterkant kwijt kunt. Ook is het mogelijk om makkelijk op te laden, door een lader aan de achterkant te laten kleven. MagSafe biedt echter nog meer opties als we het ontwerp van Parker Ortolani zien.

Hij heeft namelijk een Smart Battery Case ontworpen die toegepast kan worden met MagSafe. Een Smart Battery case is niets nieuws voor Apple. Zo paste het bedrijf dit eerder al toe bij onder andere de iPhone XR en iPhone 11. Voor 149 euro kun je een hoesje kopen waarbij een extra batterij is ingebouwd.

Smart Battery Case voor de iPhone 12

Het kan echter nog makkelijker laat Ortolani zien. Doordat MagSafe mogelijk is bij de iPhone 12, is er geen extra hoesje meer nodig om de batterij vast te zetten, want de magnetische kracht aan de achterkant is voldoende. Het neemt daardoor een stuk minder ruimte in en ziet er ook nog eens goed uit.

Hoewel de Smart Battery Case eerder op de iPhone 11 is uitgebracht, is het nog onbekend of het naar de iPhone 12 komt en zo ja, in welke vorm. Apple heeft daarover nog geen uitspraken gedaan. Deze nieuwe toepassing zou het echter een interessant accessoire maken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit MagSafe-concept voor iPhone 12 laat zien dat Smart Battery anders kan
Sluiten