Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 10 november 2020

Apple’s ‘One more thing’-event volgen? Zo doe je dat!

Als liefhebber zul je waarschijnlijk wel meegekregen hebben dat Apple een nieuw evenement heeft aangekondigd. Op 10 november wordt het zogenaamde ‘One more thing’-event gehouden (leuke naam voor een website ook). En uiteraard kun je dat gaan volgen.

Zoals bijna altijd vindt het ‘One more thing’-event in de avond Nederlandse tijd plaats. Op 10 november 19 uur is het zover en kun je het helemaal live gaan volgen.

Apple’s ‘One more thing’-event live

Het ‘One more thing’-event van Apple is het derde grote evenement van het bedrijf sinds september. Op de vorige twee evenementen zagen we de onthulling van een iPad en Apple Watch en het laatste evenement stond voor een groot gedeelte in het teken van de iPhone 12. Dit evenement lijkt voornamelijk te gaan draaien om een nieuwe serie aan MacBooks. Deze zouden gaan draaien op de Silicon-technologie van het bedrijf. Maar omdat het een live-evenement is, is de kans aanwezig dat er ook nog wat andere aankondigingen bij worden gedaan. En dat kun je dus live gaan volgen. In de onderstaande embed bijvoorbeeld.

Als je naar de link van de video gaat, dan is het mogelijk om daar ook gelijk een herinnering in te stellen, zodat je zeker weet dat je niks mist. Maar wees niet bang, als je een fervente lezer van deze website bent, dan is de kans groot dat we je de aankomende periode er regelmatig aan gaan herinneren. Zo zijn we nou eenmaal en de kans is groot dat de geruchtenstroom met mogelijke andere aankondigingen de aankomende periode op gaat lopen.

Alternatieven

Naast de mogelijkheid om het ‘One more thing’-event via Youtube te volgen, zijn er ook nog alternatieven. Zo is er de welbekende event-website van Apple, waar ook deze keer het evenement klaar staat. En dan heb je nog de mogelijkheid om het via de Apple TV app op een willekeurig apparaat te gaan volgen.

Reageer op artikel:
Apple’s ‘One more thing’-event volgen? Zo doe je dat!
Sluiten