Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Diensten 3 november 2020

Apple TV Plus haalt Christopher Walken binnen voor nieuwe thriller ‘Severance’

Christopher Walken krijgt de hoofdrol in de nieuwe serie Severance. De thriller wordt geproduceerd door een andere grote naam: Ben Stiller.

Apple kondigt in een rap tempo nieuwe producties aan voor haar streamingdienst Apple TV Plus. Het aanbod van het aantal titels is nu nog lang niet zo hoog als Netflix of Amazon Prime Video, maar het werkt aan veel titels die in de (nabije) toekomst op het platform moeten verschijnen.

Severance op Apple TV Plus

Deadline is nu achter het volgende project van het Apple TV Plus gekomen: Severance. Het is een thriller/drama waarin Christopher Walken de hoofdrol krijgt. De acteur kun je onder andere kennen uit Hairspray, Catch Me If You Can en The Deer Hunter. Dit jaar speelde hij onder andere in Percy en The War with Grandpa.

Andere rollen in de nieuwe Apple TV Plus-serie zijn er onder andere voor Adam Scott, Patricia Arquette, Tramell Tillman, Jen Tullock en Zach Cherry. De film kent met Ben Stiller een bijzondere naam als uitvoerend producent en regisseur.

Severance speelt zich af bij Lumen Industries, een bedrijf dat zich richt op een bijzondere van werken door middel van een ‘severance procedure’. Dat houdt in dat herinneringen van werk en privé strikt gescheiden worden. Walken speelt een afdelingshoofd van het bedrijf, terwijl Scott de rol heeft van een werknemer met een duister verleden die zijn leven weer op de rit probeert te krijgen.

De serie is bedacht en geschreven door Dan Erickson en verscheen al in 2016 op de Bloodlist. Nu gaat Apple er dus mee aan de haal. Het is onbekend wanneer de titel op Apple TV Plus gaat verschijnen.

Apple TV Plus bestaat inmiddels een jaar en er zijn al verschillende films en series in de tussentijd naar het platform gekomen. Wil je weten wat wij er van vinden? Dat lees je in dit artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple TV Plus haalt Christopher Walken binnen voor nieuwe thriller ‘Severance’
Sluiten