Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Diensten 12 november 2020

Apple TV Plus brengt interview van Oprah met Barack Obama op 17 november

Oprah Winfrey is een van de gezichten van Apple TV Plus. Voor haar programma The Oprah Conversation gaat ze in gesprek met Barack Obama.

Dat Oprah Winfrey in gesprek gaat met Barack Obama is geen groot geheim. Tijdens de aankondiging van het programma The Oprah Conversation vertelde Apple al dat de twee elkaar zullen treffen in de show. Nu is precies bekend wanneer de uitzending is.

Barack Obama en Oprah Winfrey hebben een geschiedenis

Oprah en Barack Obama hebben natuurlijk een lange geschiedenis met elkaar. De oud-president van de Verenigde Staten wist voor zijn presidentschap een grote populariteit te vergaren in de talkshow van Oprah. Hij was dan ook regelmatig te gast als senator van de Amerikaanse staat Illinois.

Nu zien de twee elkaar weer terug. Vanaf 17 november is het interview tussen Oprah en Obama te zien vanaf 15.00 uur. In tegenstelling tot alle andere content op Apple TV Plus is deze aflevering van The Oprah Conversation voor iedereen gratis te kijken. Dat kan tot 1 december, daarna kan je het alleen zien met een Apple TV Plus lidmaatschap.

The Promised Land

Het interview gaat over Obama’s autobiografie The Promised Land. Daarnaast wordt er ook gepraat over zijn nalatenschap, democratie, ras en de Amerikaanse droom. Het gaat dan natuurlijk ook over zijn presidentschap en de redenen waarom hij naar het Witte Huis wilde.

Volgens Oprah is het boek van Obama het wachten waard. “Iedereen die het boek leest ziet de slopende reis die leidt van de campagne naar de Oval Office. Dit boek heeft zowel de intimiteit en de grootsheid in deze memoires en ik heb er zo naar uitgekeken om er met hem over te praten,” zegt de presentatrice over het gesprek op de site van Apple.

Naast Obama zijn er nog meer afleveringen voor The Oprah Conversation. Zo zijn onder andere ook Mariah Carey en Matthew McConaughey.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple TV Plus brengt interview van Oprah met Barack Obama op 17 november
Sluiten