Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Diensten 27 november 2020

Apple TV+ deelt eerste trailer van kerstmisspecial van Mariah Carey

Apple TV+ kondigde eerder al aan dat het met een speciale kerstmisspecial komt met Mariah Carey. Nu deelt het de trailer.

Nog een klein maandje en dan is het kerstmis. Eén ding dat je waarschijnlijk zeker hoort is All I want for Christmas is you van Mariah Carey. Sommige mensen kunnen dat niet uitstaan, maar voor anderen is het een genot voor het oor. Zij komen gelijk in kerstsferen met deze grote kerstmishit. Voor hen is er nu goed nieuws als ze Apple TV+ hebben, want op de streamingdienst is de speciale kerstspecial van de zangeres te zien.

All I Want for Christmas is Mariah Carey en veel anderen

Natuurlijk wisten we al dat Mariah Carey in de special te zien was, maar er komen ook een hoop gasten langs. Daar zitten ook een aantal behoorlijke tussen. Zo komen Tiffany Haddish, Billy Eichner, Ariana Grande, Jennifer Hudson, Snoop Dogg, Jermaine Dupri, Misty Copeland en Mykal-Michelle Harris langs. Ook de tweeling van Carey krijgt een rol. De 9-jarigen Moroccan en Monroe zijn te zien in de special. Het lijkt dus echt boordevol te zitten.

Wat je kunt verwachten is een muzikale show met optredens, dans en animatie. Als de wereld in een feestdagencrisis zit moet iemand de kerstman helpen. Dat is natuurlijk niemand anders dan Mariah Carey.

Een nieuwe soundtrack voor de special

Bij de show hoort natuurlijk ook een echte kerstsoundtrack. Dat is niet haar oude kersthit, maar een nieuw nummer. Ze zingt “Oh Santa” samen met Ariana Grande en Jennifer Hudson. Deze komt gelijktijdig uit met de special en dat is vrijdag 4 december.

Ook is er een companion soundtrack waar ook nog eens Snoop Dogg en Jermaine Dupri aan meedoen. Deze is ook vanaf 4 december te vinden op Apple Music. Zeven dagen erna is deze ook beschikbaar bij andere streamingdiensten, laat Apple weten in een persbericht.

Reageer op artikel:
Apple TV+ deelt eerste trailer van kerstmisspecial van Mariah Carey
Sluiten