Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 16 november 2020

Apple wil problemen met gehoorapparaten via software verhelpen

Apple is een bedrijf dat van vele markten thuis. Van veel verschillende apparaten weet je wel dat ze er dingen mee doen. Maar ik wist niet dat er verschillende gehoorapparaten op de markt zijn die werken met de iPhone.

Op de Amerikaanse pagina van Apple vind je een lijst met gehoorapparaten die vanuit het bedrijf zijn geselecteerd om op een bepaalde manier te werken met de iPhone. Maar helaas zijn er wat problemen ontstaan met de lancering van de iPhone 12-lijn. Iets dat het bedrijf heeft laten weten.

Software-update voor gehoorapparaten

En gelukkig wordt er ook gelijk beterschap beloofd voor mensen die gebruik maken van gehoorapparaten in combinatie met een iPhone 12. Door de problemen zouden zijn bepaalde harde of storende geluiden kunnen ervaren wat niet de bedoeling is. Via een toekomstige software-update zou dat probleem verholpen moeten gaan worden. Het is dan alleen nog wel even de vraag wanneer die update komt en of deze alle problemen zoals ze nu ervaren worden verholpen.

iPhone 12
Het dual-camerasysteem van de 12

Nu is dit een kleine groep van de complete berg aan consumenten, maar het is wel belangrijk dat zij ook de juiste ervaring krijgen. Op verschillende fora van Apple en Reddit wordt er melding van gemaakt. En ik kan me voorstellen dat wanneer je juist een gehoorapparaat hebt dat moet werken met de producten van Apple en je een nieuwe iPhone 12 hebt gekocht, dat je hier dan enorm van baalt. Het enige wat je op dit moment kan doen op aanraden van het bedrijf is de meeste recente update op je smartphone te installeren, maar dat lijkt niet in alle gevallen de problemen op te lossen.

Meer over de iPhone 12

Zo zie je maar weer dat de iPhone 12 door vele diverse groepen wordt gebruikt. Wil je weten wat wij van de nieuwe smartphone vinden? Lees dan hier onze review.

Reageer op artikel:
Apple wil problemen met gehoorapparaten via software verhelpen
Sluiten