Mark Hofman
Mark Hofman Nieuws 3 november 2020

One More Thing: Apple gaat voor hattrick met nieuw event op 10 november

Apple zit alles behalve stil. Na het Time Flies evenement van september en het Hi, Speed evenement van oktober, kunnen we in november nog een evenement verwachten. Er is namelijk nog One More Thing

Op 10 november zal het evenement plaatsvinden. Vanaf 19:00 uur Nederlandse tijd is er wederom een livestream te volgen waarin Apple, hoogstwaarschijnlijk met een productiewaarde van jewelste, een aantal nieuwe producten aan de wereld toont.

Apple’s One More Thing evenement

Terwijl er officieel gezien nog weinig bekend is over het evenement, denken we inmiddels wel te weten wat Apple voor ons in petto heeft. Het bedrijf uit Cupertino heeft tijdens WWDC20 aangekondigd dat we voor het einde van het jaar nog nieuwe Macs te zien krijgen met Apple Silicon, de eigen ARM-chip van het bedrijf. Nadat Apple in september nieuwe iPad-modellen liet zien en de nieuwe iPhones ook onthuld zijn, is de kans dus best groot dat dit evenement om de Mac draait. Zeker gezien het feit dat het afgelopen kwartaal het beste kwartaal voor de Mac ooit was.

One More Thing evenement Apple
De uitnodiging

Verder zijn er nog een aantal zaken die bij vorige evenementen ontbraken. Denk bijvoorbeeld aan de komst van de AirPods Studio en AirTags. Benieuwd wat onze verwachtingen zijn? Lees dan zeker even dit artikel.

Time Flies op 15 september

Tijdens het Time Flies evenement, dat op 15 september 2020 gehouden werd, zagen we een aantal verschillende producten voorbij komen. We zagen bijvoorbeeld de achtste generatie iPad verschijnen, maar ook een compleet vernieuwde iPad Air (2020). Daarnaast kreeg de wereld er twee nieuwe Apple Watch-modellen bij. Zo maakten we niet alleen kennis met de Series 6, maar ook met een nieuw model: de SE. Net als bij de iPhones is de SE voorzien van mindere specificaties, maar ook een lagere prijs.

Verder deed Apple de A14 Bionic Chip uit de doeken (voor de iPad Air), introduceerde het bedrijf de Apple One dienst en rolde het iOS 14, tvOS 14 en watchOS 7 uit.

Apple iPhone 12 op 13 oktober

Een maand geleden, tijdens het Hi, Speed evenement, kregen we dan eindelijk de nieuwe iPhone 12 serie te zien. Althans, niet voordat het bedrijf uit Cupertino de HomePod mini aankondigde. De nieuwe serie bestaat zoals verwacht uit vier verschillende modellen: de 12 mini, de 12, de 12 Pro en de 12 Pro Max. Allemaal voorzien van een vernieuwd ontwerp, een krachtigere A14 Bionic chip en nieuwe afmetingen.

De iPhone 12 en 12 Pro liggen inmiddels in de winkels, vanaf volgende week zijn ook de 12 mini en de 12 Pro Max te koop. De pre-orders voor die laatste twee gaan vanaf aanstaande vrijdag van start.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
One More Thing: Apple gaat voor hattrick met nieuw event op 10 november
Sluiten