Black Friday bij MediaMarkt: Apple Music vier maanden lang gratis te proberen!

Door: Mark Hofman - 9 reacties
Apple Music iOS 14 muziek-app icon 16x9
(Afbeelding: Apple, bewerking: OMT)

Het is de week van Black Friday en dat betekent dat we een hoop mooie acties kunnen verwachten van bedrijven. Zo smijt de één met korting en deelt de ander gratis uit. Wat betreft dat laatste zit je bij MediaMarkt deze week goed.

Op de website van de winkel is namelijk een speciale actie te vinden. Wie altijd al eens Apple Music heeft willen proberen krijg daar nu de kans voor. En dat voor vier maanden lang.

Apple Music vier maanden gratis bij MediaMarkt

Het is op de Black Friday-website van MediaMarkt mogelijk om je unieke code te genereren. Deze code vul je vervolgens in bij Apple Music en je krijgt vier maanden toegang tot de streamingdienst. Wanneer jij al een bestaande abonnee ben grijp je helaas mis. De actie van Apple en MediaMarkt is namelijk alleen geldig voor nieuwe abonnees. De unieke code die je krijgt is overigens dertig dagen geldig. Wanneer je voor die tijd de code niet hebt ingewisseld, krijg je ook je vier maanden toegang niet. Zorg er dus voor dat je de code gewoon direct inwisselt.

Uiteraard is het wel van belang dat je de verloopdatum van het proefabonnement in de gaten houdt. Wanneer de vier maanden zijn verstreken zal het abonnement automatisch verlengd worden. Als uiterlijk 24 uur voor de afschrijving je abonnement opzegt is er niets aan de hand en heb je vier maanden gratis toegang gekregen.

Apple Music Web
De vernieuwde app (Screenshot: Mark Hofman / OMT)

De Black Friday-actie van MediaMarkt is overigens niet alleen voor iOS-apparaten te gebruiken. Mensen die in het bezit zijn van een Android-smartphone krijgen ook vier maanden gratis. Beschik je over een Mac of Windows-computer? Dan is het ook mogelijk om de streamingdienst in huis te halen. Benieuwd hoe je het proefabonnement precies activeert? Bekijk via deze link de actie van MediaMarkt!

Black Friday bij OneMoreThing

Op OneMoreThing houden we je deze week op de hoogte van de beste Black Friday-deals die we tegenkomen. Dat doen we niet omdat bedrijven geld in ons investeren, maar wel omdat we jullie op de hoogte willen brengen van de beste deals.

Benieuwd hoe dit bij ons geregeld is en hoe we er geld aan kunnen verdienen? Lees dan zeker even dit artikel!

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  KarelWillem
 • Profielfoto
  Dorkiban

  Mij geeft hij 1 maand gratis, niet 4. Nog steeds leuk.

 • Profielfoto
  Ome Kor

  Die één maand is standaard, die krijg ik ook zonder MediaMarkt code. Volgens mij krijgt iedereen, die al een keer Apple Music heeft geprobeerd, die ene maand.

 • Profielfoto
  hansz

  Bijzonder diverse slechte ervaringen met Media Markt, vooral via de webshop. Ik koop daar echt nooit meer.

 • Profielfoto
  DSC

  Helaas enkel voor NL klanten… kom op Mediamarkt BE! 😉

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Ome Kor op 24 november 2020 11:07
  Die één maand is standaard, die krijg ik ook zonder MediaMarkt code. Volgens mij krijgt iedereen, die al een keer Apple Music heeft geprobeerd, die ene maand.

  Nee. Zie reactie één…

   

 • Profielfoto
  Ome Kor

  Dan heb je waarschijnlijk diverse keren gebruikt gemaakt van die proefperiode 😁

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Eén keer voor zover ik weet.

 • Profielfoto
  Joske007

  DSC op 24 november 2020 11:28
  Helaas enkel voor NL klanten… kom op Mediamarkt BE! 😉