Mark Hofman
Mark Hofman Diensten 24 november 2020

Black Friday bij MediaMarkt: Apple Music vier maanden lang gratis te proberen!

Het is de week van Black Friday en dat betekent dat we een hoop mooie acties kunnen verwachten van bedrijven. Zo smijt de één met korting en deelt de ander gratis uit. Wat betreft dat laatste zit je bij MediaMarkt deze week goed.

Op de website van de winkel is namelijk een speciale actie te vinden. Wie altijd al eens Apple Music heeft willen proberen krijg daar nu de kans voor. En dat voor vier maanden lang.

Apple Music vier maanden gratis bij MediaMarkt

Het is op de Black Friday-website van MediaMarkt mogelijk om je unieke code te genereren. Deze code vul je vervolgens in bij Apple Music en je krijgt vier maanden toegang tot de streamingdienst. Wanneer jij al een bestaande abonnee ben grijp je helaas mis. De actie van Apple en MediaMarkt is namelijk alleen geldig voor nieuwe abonnees. De unieke code die je krijgt is overigens dertig dagen geldig. Wanneer je voor die tijd de code niet hebt ingewisseld, krijg je ook je vier maanden toegang niet. Zorg er dus voor dat je de code gewoon direct inwisselt.

Uiteraard is het wel van belang dat je de verloopdatum van het proefabonnement in de gaten houdt. Wanneer de vier maanden zijn verstreken zal het abonnement automatisch verlengd worden. Als uiterlijk 24 uur voor de afschrijving je abonnement opzegt is er niets aan de hand en heb je vier maanden gratis toegang gekregen.

Apple Music Web
De vernieuwde app

De Black Friday-actie van MediaMarkt is overigens niet alleen voor iOS-apparaten te gebruiken. Mensen die in het bezit zijn van een Android-smartphone krijgen ook vier maanden gratis. Beschik je over een Mac of Windows-computer? Dan is het ook mogelijk om de streamingdienst in huis te halen. Benieuwd hoe je het proefabonnement precies activeert? Bekijk via deze link de actie van MediaMarkt!

Black Friday bij OneMoreThing

Op OneMoreThing houden we je deze week op de hoogte van de beste Black Friday-deals die we tegenkomen. Dat doen we niet omdat bedrijven geld in ons investeren, maar wel omdat we jullie op de hoogte willen brengen van de beste deals.

Benieuwd hoe dit bij ons geregeld is en hoe we er geld aan kunnen verdienen? Lees dan zeker even dit artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Black Friday bij MediaMarkt: Apple Music vier maanden lang gratis te proberen!
Sluiten