Mark Hofman
Mark Hofman Diensten 19 november 2020

Apple maakt winnaars van tweede Apple Music Awards bekend

Apple heeft vanmiddag, door middel van een persbericht, de winnaars van de tweede Apple Music Awards bekendgemaakt. Het gaat in de woorden van het bedrijf om de beste en meest gewaagde artiesten van het afgelopen jaar.

Vier verschillende artiesten hebben dit jaar een titel weten te pakken en worden voorzien van een special ontworpen award.

Apple Music Awards 2020: dit zijn de winnaars

Na het succes van vorig jaar heeft Apple besloten om ook in 2020 de Apple Music Awards uit te reiken. Zoals gezegd behoren de winnaars tot de beste en de meest gewaagde artiesten van het afgelopen jaar. Het feest rondom de awards moet nog komen, maar de winnaars zijn wel al bekend.

Er zijn vijf verschillende categorieën waaruit vier verschillende winnaars komen. Het gaat om de volgende artiesten:

  • Lil Baby | Artiest van het jaar
  • Megan Thee Stallion | Talent van het jaar
  • Taylor Swift | Songwriter van het jaar
  • Roddy Ricch | Beste nummer van het jaar
  • Roddy Richh | Beste album van het jaar

Rody Ricch heeft dus niet alleen een award ontvangen voor zijn nummer ‘The Box’, maar ook het album ‘Please Excuse Me For Being Antisocial’ waar het nummer ook op staat. Taylor Swift heeft haar award te danken aan het album Folkore en Megan Thee Stallion o.a. aan haar samenwerking met Cardi B voor het nummer WAP. Lil Baby is benoemd tot artiest van het jaar door het succes van o.a. zijn hitalbum ‘My Turn’.

Speciaal evenement in december

Zoals gezegd heeft Apple plannen om de Apple Music Awards te vieren met een speciaal evenement. Of eigenlijk moeten we zeggen: een week met speciale evenementen. Tijdens die week krijgen we speciale optredens, evenementen voor fans en nog heel veel meer. De week wordt op maandag 14 december afgetrapt en is via een livestream te volgen. Deze streams worden uitgezonden op Apple Music, Apple Music TV en de Apple TV-app.

Wil je meer achtergrond over de winnaars van de Apple Music Awards 2020? Check dan zeker even het artikel dat Apple zelf publiceerde.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple maakt winnaars van tweede Apple Music Awards bekend
Sluiten