Mark Hofman
Mark Hofman Nieuws 16 november 2020

Apple maakt zich op voor de feestdagen met ‘grote verrassing tijdens kerst’

Met december om de hoek en de feestdagen in het verschiet lijkt Apple zich klaar te maken voor een grote verrassing. Althans, als we een van de meest recente geruchten mogen geloven dan. Het bedrijf uit Cupertino zou ook dit jaar weer bezig zijn om liefhebbers te voorzien van een aantal kerstcadeautjes.

De informatie moet overigens wel met een korreltje zout genomen worden, ondanks het feit dat betrouwbare leaker L0vetodream het naar buiten brengt. De informatie is nog niet officieel.

Apple maakt zich op voor ‘grote verrassing tijdens kerst’

Volgende maand komt Apple met een verrassing tijdens de kerst. Wat deze verrassing precies inhoudt is op dit moment nog niet bekend, maar dat het bedrijf uit Cupertino met iets komt lijkt wel de verwachting te zijn van L0vetodream. Op Twitter laat de bekende leaker weten dat het bedrijf met een verrassing komt dat goed van pas zal komen in de winter. Waar de persoon precies naar verwijst is niet duidelijk.

https://twitter.com/L0vetodream/status/1327682495198887936

Apple heeft tijdens de feestdagen wel vaker acties gehouden en zal dat dit jaar mogelijk dus weer doen. Of heeft het bedrijf uit Cupertino, dat inmiddels drie maanden op rij nieuwe producten naar buiten bracht, iets ander voor ons in petto? Ondanks de vele presentaties die Apple de afgelopen tijd gegeven heeft zijn er nog steeds producten die we nog niet gezien hebben. Denk bijvoorbeeld aan de AirTags en de AirPods Studio.

De AirTags zijn tile-achtige producten die je kan koppelen aan je iPhone. Vervolgens stop je er één in je portemonnee en hang je er eentje aan je sleutelbos. Op deze manier weet je ten alle tijden waar de producten zich bevinden. De AirPods Studio zijn een over-ear koptelefoon die de populaire audioproducten van het bedrijf naar een hoger niveau zou moeten tillen. Beide producten ontbraken tijdens presentaties, maar worden nog steeds verwacht.

Voorgaande acties

Zoals gezegd heeft Apple wel vaker acties gehouden tijdens de feestdagen. Afgelopen jaar was het voor Apple Card gebruikers bijvoorbeeld mogelijk om producten van het bedrijf te kopen met korting. Het ging om een cashback actie van 6% op je aankoop. Verder werden ook de 12 Days of Christmas weer in het leven geroepen. Zo kreeg je twaalf dagen lang korting op allerlei applicaties en games. Een schim van wat de actie ooit was. Tijdens de originele 12 Days of Christmas kreeg je als gebruiker iedere dag een gratis app of game uit de App Store die je op je smartphone kon zetten.

Wat denken jullie dat Apple dit jaar in petto heeft voor ons tijdens de feestdagen? Of denk je dat we überhaupt niets hoeven te verwachten? Laat het weten in de reacties!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple maakt zich op voor de feestdagen met ‘grote verrassing tijdens kerst’
Sluiten