Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Diensten 17 november 2020

Apple deelt trailer van docuserie Earth At Night In Color

Nog even en dan kunnen we eindelijk genieten van Earth At Night In Color. Apple TV+ geeft alvast een voorproefje met een trailer.

Apple heeft voor de laatste maanden van 2020 verschillende documentaireseries ingepland voor haar streamingdienst Apple TV+. Op 4 december is het de beurt aan Eath At Night In Color. Als we de trailer mogen geloven wordt dat spectaculair.

Earth At Night In Color op Apple TV+

De titel Earth At Night In Color legt eigenlijk precies uit waarover de documentaire gaat: het leven op Aarde in de nacht. Op zes verschillende continenten, waaronder Antarctica, is er gefilmd hoe het in de natuur er ’s nachts aan toegaat. Om dat allemaal in beeld te brengen wordt er gebruikgemaakt van de laatste technieken en de next-gen camera’s. Apple claimt dat we hiermee inzichten krijgen die we daarvoor nooit hadden. De voice-over is in handen van Tom Hiddleston die we natuurlijk ook kennen als Loki in de Marvel-films.

De afgelopen maanden zijn er een aantal documentaires bijgekomen op Apple TV+. Zo werd afgelopen weekend Fireball van Werner Herzog gelanceerd op het platform. Eerder zagen we ook al Becoming You en Tiny World verschijnen op het platform.

Tiny World

Net als At Night In Color wordt Tiny World ook ingesproken door een Marvel-held. Toepasselijk is gekozen voor Paul Rudd, die Ant-Man speelt. Zijn superkracht is dat hij zichzelf kan verkleinen, wat dus ideaal past bij de documentairereeks. Die gaat over de kleinste dieren op onze aarde. Ook bij die docu maakt Apple TV gebruik van de nieuwste technieken.

Becoming You

Becoming You gaat ook ver de kleinste op Aarde, maar dan wel over kinderen in de eerste fase van hun leven. We zien hoe ze in verschillende landen over de wereld opgroeien en wat voor de familie heeft. De serie is sinds 13 november te zien op Apple TV+.

Reageer op artikel:
Apple deelt trailer van docuserie Earth At Night In Color
Sluiten