Jelle van Es
Jelle van Es App Store 10 november 2020

Apple Arcade-topper The Pathless verschijnt eindelijk deze week

Met de aankondiging van de Apple Arcade werden er gelijk een aantal games getoond om je enthousiast voor te maken. Een aantal daarvan verschenen al redelijk snel, maar op The Pathless hebben we lang moeten wachten.

Deze week komt er eindelijk een einde aan dat wachten, want op 12 november moet The Pathless eindelijk verschijnen en kun je ontdekken of de game die er visueel tof uit ziet, ook goed te spelen is.

The Pathless op de Apple Arcade

The Pathless is overigens geen exclusieve game voor de Apple Arcade. De game komt ook naar andere platformen toe. Maar waar je ze op de andere platformen los moet kopen, is hij op je Apple-apparaat dus onderdeel van de catalogus. En dat is toch wel fijn wanneer je toch al een actief abonnement hebt. Als je even bent vergeten over welke game we het hebben, dan kun je hieronder voor het gemak even de trailer bekijken.

Dit is overigens zoals Apple The Pathless voor de Apple Arcade beschrijft:

The Pathless developed by Giant Squid and published by Annapurna Interactive is an epic adventure where players become the Hunter, a master archer who travels across a mystical open world to dispel a curse of darkness that grips the world. Players forge a connection with their eagle companion and soar through the air, performing fluid acrobatics and executing awesome trick shots with a unique archery system that allows effortless shooting while moving at high speeds. Giant corrupted spirits lurk in the woods. Players must hunt them down, while being careful not to become the hunted themselves. Engage in epic battles against the cursed beasts to restore light to the land. The fate of the world hangs in the balance.

Genoeg te doen

Op 12 november verschijnt The Pathless dus op de Apple Arcade. Ben je op zoek naar andere interessante titels voor het platform? Bezoek dan eens hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Apple Arcade-topper The Pathless verschijnt eindelijk deze week
Sluiten