Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Diensten 16 november 2020

Aantal gebruikers Apple TV+ krijgen 4,99 euro tegoed in App Store

Heb je Apple TV+? Dan heb je wellicht een e-mail gekregen dat je geld terugkrijgt. Dit is de reden waarom dat is.

Apple TV+ is de streamingdienst van Apple. Veel gebruikers hebben kennis gemaakt met de dienst vanwege de gratis proefperiode. Als je een nieuw Apple-product kocht, kreeg je een jaar lang de streamingdienst voor niets. Na die periode moest je starten met betalen als je het niet tijd stopzette.

Gratis periode Apple TV+

Inmiddels is duidelijk dat de gratis periode voor Apple TV+ met drie maanden is verlengd. Nu kun je gratis blijven kijken tot februari 2021. De officiële reden is dat Apple de loyale gebruikers wil bedanken en ze nog een extraatje voor de feestdagen wil geven. Er zit echter nog een reden achter. Een aantal shows van de streamingdienst is vertraagd door de coronacrisis. Om mensen toch over de streep te trekken met nieuwe series en tweede seizoenen geeft het nog een paar maanden gratis weg.

Om betalende leden toch tegemoet te komen, krijgen zij nu tijdens de maanden tussen november en januari 4,99 euro tegoed op hun Apple ID. Dit kan je dus besteden aan bijvoorbeeld films op iTunes of apps in de App Store. Gebruikers die in aanmerking komen voor de deal hebben inmiddels via een e-mail bericht gekregen over de actie.

“Het is een ongelooflijk debuut jaar. Het publiek houdt van Emmy Award-winnaar The Morning Show, de WWII-blockbuster Greyhoud, de hartverwarmende komedie Ted Lasso en nog veel meer”, schrijft het in de e-mail.

Daarna wel betalen

Na februari zal je echter wel 4,99 per maand moeten gaan betalen voor de dienst. Het is echter ook mogelijk om een abonnement te nemen via Apple One. Hierbij krijg je naast Apple TV Plus ook toegang tot Apple Arcade, iCloud en Apple Music voor een vast bedrag per maand. Dat kost 14,95 per maand voor een individueel abonnement en 19,95 voor een gezinsabonnement.

Reageer op artikel:
Aantal gebruikers Apple TV+ krijgen 4,99 euro tegoed in App Store
Sluiten