Jelle van Es
Jelle van Es App Store 24 oktober 2020

Zin in Halloween? Met deze Apple Arcade-games kom je in de stemming

Op 31 oktober is het Halloween. Deze Amerikaanse traditie is steeds meer naar Nederland toe komen waaien en op verschillen plekken merk je er wat van. Zo ook in games, waaronder die van de Apple Arcade.

Zoals je weet is de Apple Arcade de plek voor bezitters van Apple-producten om te gamen. Je betaalt een vast bedrag per maand en kunt vervolgens met verschillende titels aan de slag. Daarbij is het goed om te weten dat op één abonnement vijf gezinsleden er mee los kunnen gaan. En om meer in Halloween-stemming te komen, heeft Apple via een persbericht laten weten dat vier titels op de Arcade hier aan meedoen.

LEGO Brawls viert Halloween op Apple Arcade

Laten we in dit overzicht beginnen met LEGO Brawls, één van de grotere titels die je op de Apple Arcade vindt. De game heeft een update gekregen en introduceert een nieuwe modus. Daarin worden teams uitgedaagd om in levels met een spookachtige setting al het snoep te vinden. Het team die dat het beste doet, wint. Daarnaast zijn er nieuwe minifigs in de game gestopt met een Halloween-thema en wordt er gesproken over ‘ghoulish goodies’ die je tijdelijk kunt scoren.

LEGO Brawls

Nieuwe toren in Crossy Road Castle

Crossy Road Castle is een andere populaire game op de Apple Arcade. Voor Halloween komen de makers met een nieuwe eindeloze draaiende ‘tower of arcade fun’ die je kunt gaan uitproberen. Het is aan de speler om in deze toren zo hoog mogelijk te komen. Daarnaast zijn er nieuwe levels, uitdagingen, personages, hoeden en geheimen om te gaan ontdekken.

Crossy Road Castle

Spyder doet mee

Spyder is een andere toffe game die je op Apple Arcade kunt spelen en waarvan we destijds een interview met de makers hebben gehad. Als de robotspin in de game krijg je te maken met nieuwe challenges. Daarbij zijn er nieuwe Halloween-achtige kostuums die je kunt verzamelen.

Frankenstein in Spyder

Voetballen met skeletten in Charrua Soccer

Tot slot kent ook de game Charrua Soccer een Halloween update. Tijdens dit evenement kun je diverse content vrijspelen, waardoor jouw spelers als skeletten, spoken en zombies op het veld schitteren. Het is weer eens wat anders.

Charrua Soccer
Reageer op artikel:
Zin in Halloween? Met deze Apple Arcade-games kom je in de stemming
Sluiten