Night
Night Nieuws 17 oktober 2020

Weekend poll: Welk nieuw Apple product liet jouw hart sneller kloppen (of juist niet)?

Afgelopen dinsdag was het zover. Apple presenteerde op zijn Hi, Speed event zijn nieuwste producten. Welke ervan liet jouw hart sneller kloppen? Of viel je iets juist behoorlijk tegen?

We hadden dit jaar twee grote events. De eerste, Time Flies, stond vooral in het teken van de Apple Watch. Door alle Corona perikelen liet de introductie van de nieuwe iPhone toen nog even op zich wachten. Maar die zijn er nu ook. Apple presenteerde onder andere de nieuwe iPhone 12 lijn tijdens het Hi, Speed event van afgelopen dinsdag. Maar dat was niet het enige. Het bedrijf kwam met MagSafe en een geheel nieuwe HomePod mini en nieuwe functies, zoals Intercom.

Dat was het eigenlijk wel, in een paar regels samengevat. Voor sommigen een tegenvaller, voor anderen om van te watertanden. Daarmee komen we dus bij de weekend poll van deze week, waarmee we wellicht een beetje een open deur intrappen: Welk nieuw Apple product liet jouw hart sneller kloppen (of juist niet)? We noemen elk item twee keer, Eén keer als positief (om van te watertanden) en één keer negatief (zware tegenvaller). Jouw keuze!

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen!)

Je mag meerdere antwoorden kiezen en wil je nog iets toevoegen aan je keuze of was er iets anders een tegenvaller voor jou? Dat mag je allemaal laten weten in de reacties hieronder.

Fijn weekend namens het gehele OMT team ?

Reageer op artikel:
Weekend poll: Welk nieuw Apple product liet jouw hart sneller kloppen (of juist niet)?
Sluiten