Night
Night OMT Specials 24 oktober 2020

Weekend Poll: Waarvoor gebruik jij je iPhone?

iPhones zijn steeds sneller geworden, bieden steeds meer mogelijkheden en en zijn ook grafisch tot enorm veel in staat. Daarnaast kan je er tegenwoordig als een ‘pro’ foto’s en video’s mee maken, gamen en zijn ze zeer geschikt voor social media. Kortom, de iPhone is inzetbaar op bijna elk denkbaar vlak, zowel privé als zakelijk. Maar het blijft een telefoon, oorspronkelijk bedoeld om mee te bellen.

De vraag is simpel: Waarvoor gebruik jij je iPhone. De poll is echter ditmaal iets anders opgezet. Omdat je niet één ding doet met je iPhone kun je per optie aangeven hoeveel tijd je besteedt aan een bepaalde functie (of hoe belangrijk je deze functie vindt). Mis je nog wat of wil je je keuze aanvullen? Dat kan in de reacties hieronder.

De tussentijdse resultaten van de poll kun je hier bekijken. Maandag volgt dan de definitieve uitslag.

Stem dus nu en een fijn weekend gewenst van het gehele OMT team ?

 

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen!)

Reageer op artikel:
Weekend Poll: Waarvoor gebruik jij je iPhone?
Sluiten