Night
Night Nieuws 31 oktober 2020

Weekend Poll: Is Apple nog innovatief, of niet meer?

De weekend poll van deze week gaat over de vraag of je Apple, je weet wel, het bedrijf dat kwam met de iPhone, de iPod, de all-in-one iMac en de AirPods, nog wel innovatief vindt of dat je denkt dat het bedrijf tegenwoordig nog maar ‘één van de vele’ techbedrijven is.

Apple zette ooit met de iPhone de smartphone met touch display op de kaart. Het bedrijf maakte muziek standaard beschikbaar vanuit je broekzak met de iPods. Ook verraste het de wereld met een all-in-one PC die de thuiscomputer populairder maakte dan ooit: de iMac. Ook de AirPods, dat draadloze koptelefoontje met het iconische witte staafje dat uit je oor hing, werd door andere bedrijven vaker dan ooit gekopieerd. Daarnaast mag ook de (nog steeds) beste tablet ter wereld, de iPad, natuurlijk niet in deze opsomming ontbreken, net als de MacBook en de Apple Watch.

Innovatie

Apple staat bekend als het meest innovatieve tech-bedrijf ter wereld. Want innovatie verschuift de perceptie in de wereld over hoe een apparaat kan en zou moeten werken. Dat was zeker het geval met de iPhone. Met de introductie daarvan bewerkstelligde Apple een ware aardverschuiving op het gebied van smartphones. Sindsdien bestaan er alleen nog maar touch-screen smartphones. Elk mobiele telefoon-merk is hierin mee gegaan. Maar hoe innovatief is Apple vandaag de dag nog?

Dat brengt ons bij de Weekend Poll van deze week: Vind jij Apple nog wel innovatief of is dit volgens jou allang niet meer het geval? Uiteraard kan je je keuze in de reacties onderaan verder toelichten.

Stem dus nu in de Weekend Poll van deze week.

Prettig weekend gewenst van het gehele OMT team!


(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen!)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Weekend Poll: Is Apple nog innovatief, of niet meer?
Sluiten