Night
Night Nieuws 12 oktober 2020

watchOS 7.0.2 update moet leeglopen batterij voorkomen

Apple heeft een nieuwe watchOS update klaarstaan. Speerpunt van deze update is dat het een ​​probleem moet oplossen met betrekking tot het te snel leeglopen van de batterij.

Apple heeft watchOS 7.0.2 vrijgegeven voor het publiek. Het is een slechts een kleine update, waardoor het versienummer relatief laag blijft. Voor Apple Watch-bezitters die door de batterij-problemen geplaagd worden, die in de software-update zijn gepatcht, zal het echter een welkome verandering zijn.

Om je Apple Watch bij te werken, moet je ervoor zorgen dat je smartwatch een batterijlading van ten minste 50% heeft. Daarnaast moet hij zijn aangesloten op de iPhone én aangesloten zijn op de draadloze oplader. Als je automatisch wilt updaten, moet je Automatische Updates hebben ingeschakeld. Als je deze functie niet hebt ingeschakeld, kun je dit op je iPhone doen in de Watch-app. Open Algemeen → Software-update en volg dan de instructies op het scherm.

Deze update verhelpt een probleem met het (te) snel leegraken van de batterij. Gebruikers, die last hadden van dit probleem zouden na de update langer met een batterijlading moeten kunnen doen. Daarnaast moet watchOS 7.0.2 ook zorgen voor een verbeterde toegang tot de ECG-app. Sommige gebruikers maakten eerder al melding dat ze de app niet konden openen.

Apple omschrijft de wijzigingen in de watchOS 7.0.2-update als volgt:

watchOS 7.0.2 bevat verbeteringen en bugfixes, waaronder:

• Lost een probleem op waardoor de batterij sneller leeg kan raken.
• Lost een probleem op waardoor sommige gebruikers geen toegang hadden tot de ECG-app in regio’s waar deze beschikbaar is.

Sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle regio’s of op alle Apple-apparaten. Bezoek deze website voor informatie over de beveiligingsinhoud van software-updates:

https://support.apple.com/HT201222

 

➔ Apple Watch 7.0.2 is een gratis update en is vanaf nu beschikbaar om te downloaden en te installeren.

Reageer op artikel:
watchOS 7.0.2 update moet leeglopen batterij voorkomen
Sluiten