Top 3 gadgets om mee te relaxen: de ultieme koptelefoon, beste 4K-tv en een volwassen Chromebook

Nu we weer massaal thuiswerken, is het soms lastig om ook op gezette tijden te relaxen. Met deze drie gadgets wordt dat een stuk makkelijker.

Sony WH-1000XM4: de allerbeste noise-cancelling koptelefoon

De Sony WH-1000XM4 komt eigenlijk altijd als geroepen. Deze koptelefoon staat namelijk bekend om zijn ongekende noisecancelling-kwaliteiten. Werk je thuis, dan heb je met deze koptelefoon geen last van jengelende kinderen, schurende buren of zingende stratenmakers. Wil je na werk relaxen, dan kun je optimaal genieten van fenomenaal geluid met de beste ruisonderdrukking die je ooit hebt ervaren. Zelfs in nummers die je hebt grijsgedraaid ontdek je nieuwe details die je nog nooit eerder hoorde. Wil je iets meer bas, of juist iets meer treble? Via de bijbehorende de app kies je heel  eenvoudig een equaliser die past bij jouw smaak.

De Sony WH-1000XM4 is uitgerust met allerlei handige features die het leven net wat makkelijker maken. Zo pauzeert de koptelefoon de muziek of je podcast automatisch als je hem afzet. De muziek dempt automatisch als je iets zegt en tegelijkertijd wordt dan het omgevingsgeluid versterkt, zodat je een normaal gesprek kan voeren zonder de koptelefoon af te zetten. Handig als je handen vol zijn en iemand iets tegen je zegt.

Samsung QE55Q95T: uitmuntende televisie

Niks lekkerder dan na een dagje werken languit voor de tv. De Samsung QE55Q95TAL is zonder twijfel de beste 4K-tv die Samsung te bieden heeft en is uitgerust met allerlei nieuwste technieken. De tv heeft een QLED-scherm, waardoor elke kleur levensecht getoond wordt, en direct full array, wat zorgt voor een krachtig contrast en diepe zwartwaarde.

Bij veel televisies krijg je alleen de mooiste beeldkwaliteit als je er recht voor zit. De QE55Q95T is uitgerust met een antireflectie-paneel met Ultra Viewing Angle-techniek. Dat zorgt ervoor dat je ook als je het scherm vanuit een hoek bekijkt (bijvoorbeeld als je een ijskoud biertje haalt tijdens een voetbalwedstrijd) van de beste beeldkwaliteit geniet.

Een ander groot pluspunt van de Samsung QE55Q95T is het design. Het deel van de dag dat de tv uitstaat, voegt deze toch iets toe aan je interieur. Zo heb je met de Q95T geen last meer van al die lelijke kabels die naar van en naar de tv lopen. De tv werkt namelijk via de zogenaamde One Connect Box met Invisible Cable. Alle aansluitingen zijn verzameld in een kleine doos die je verbindt via één heel dun en bijna onzichtbaar kabeltje. De One Connect Box zet je vervolgens ergens uit het zicht, waardoor de kamer strak opgeruimd blijft ogen. Dit gaat niet alleen om kabels voor je spelcomputer, soundbar of blurayspeler, maar ook de stroomkabel gaat via de Invisible Cable.

Daarnaast beschikt de Samsung QE55Q95T over Ambient Mode. Dit is een modus waarmee de tv een mooi en subtiel beeld laat zien als-ie uit staat. Hiermee voorkomt Samsung dat je een groot zwart vlak in je woonkamer hebt als je geen tv kijkt. Sterker nog, een tv met Ambient Mode kan een mooie toevoeging zijn aan jouw interieur. Je kunt verschillende kleuren en stijlen aanpassen naar jouw smaak, zodat er altijd iets is wat perfect bij jouw inrichting past.

Acer Chromebook R13 CB5-312T-K7SP – licht en krachtig tegelijk

Na jaren een ondergeschoven kindje in de laptopwereld te zijn geweest, zijn Chromebooks intussen volwassen geworden. De Acer Chromebook R13 CB5-312T-K7SP is daar het perfecte voorbeeld van.

Deze Chromebook heeft een fijn 13,3 inch touchscreen en doordat je het scherm 360 graden kan draaien, gebruik je deze laptop ook heel eenvoudig als tablet. Dat maakt ‘m een ideale laptop om de hele dag aan de keukentafel mee te werken en vervolgens ’s avonds mee op de bank te kruipen voor een Netflix-avondje. De laptop is vederlicht en heeft een accu die tot 12 uur meegaat. Ideaal dus ook voor onderweg.

Chromebooks werken niet op Windows, maar op ChromeOS. Dit is het besturingssysteem van Google dat is gebaseerd op de populaire Google Chrome-browser. De achterliggende gedachte van ChromeOS is dat er zoveel mogelijk via het web gaat, waardoor de laptops met minder krachtige hardware nog steeds sterke prestaties leveren. Dit betekent echter niet dat je Chromebooks niet zonder internetverbinding kan gebruiken. Ben je onderweg, dan kun je gewoon werken zoals je gewend bent. Verbind je de Chromebook weer met internet, dan worden alle wijzigingen en alle nieuwe bestanden automatisch geüpload in de cloud.

 

Reageer op artikel:
Top 3 gadgets om mee te relaxen: de ultieme koptelefoon, beste 4K-tv en een volwassen Chromebook
Sluiten