Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 30 oktober 2020

Tim Cook: Apple brengt dit jaar nog een paar producten uit

Ondanks alle ellende die de coronacrisis ons heeft gebracht en de beperkingen waar Apple mee te maken had op het gebied van productie, gaat het goed met het bedrijf. Zo werd er een recordkwartaal gedraaid en als we Tim Cook mogen geloven, is Apple zeker nog niet klaar met dit jaar.

Tegenover investeerders liet Tim Cook weten dat Apple dit jaar nog een paar producten gaat lanceren. Daarmee bedoelt hij waarschijnlijk niet de aankomende iPhone 12 Mini en Pro Max, maar producten die op dit moment nog niet zijn aangekondigd.

Tim Cook: Apple komt nog met een paar producten

Dit is opgepikt door website 9to5Mac. Zij baseren dit op de onderstaande quote van Tim Cook.

I can tell you that this year has a few more exciting things in store.

De vraag is natuurlijk waar Tim Cook naar verwijst met deze toch ietwat cryptische uitspraak. A few zou verwijzen naar meer dan één product. Dus in elk geval twee, hoewel het in veel gevallen wordt geïnterpreteerd als meer dan twee. En dan kijken we naar ons archief met geruchten en vinden we daar zeker een aantal interessante kanshebbers waar de baas van Apple naar zou kunnen verwijzen. De meest voor de hand liggende zijn de nieuwe Apple Silicon Macs. Deze werden al in juni tijdens de WWDC aangekondigd, met de belofte dat ze voor 2021 zouden worden uitgeleverd. Aangezien we bijna aan het einde van het jaar zitten, zou dat dus een grote kanshebber zijn.

AirTags en meer

Maar er zijn ook andere kanshebbers van producten waar Tim Cook naar verwijst. Zo zijn er de AirTags waar al veel over geruchten zijn, maar we nog niks van hebben gezien. Daarnaast hebben we regelmatig wat geschreven over de AirPods Studio en is het ook mogelijk dat Cook spreekt over Apple Fitness+. Hoe dan ook, er komt dit jaar nog meer aan.

Apple AirTags 16x9
Logo van de AirTag

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tim Cook: Apple brengt dit jaar nog een paar producten uit
Sluiten