Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 26 oktober 2020

Speciale hoesjes nodig voor MagSafe? dbrand laat zien dat het niet nodig is!

Afgelopen week werd de iPhone 12 en 12 Pro gelanceerd. Er zijn heel wat consumenten die nu met de smartphone werken. En wellicht dat je na aankoop op zoek bent naar een hoesje. Moet je daarbij specifiek een hoesje hebben die MagSafe ondersteunt? Volgens dbrand is dat niet het geval.

Voor wie het niet weet: dbrand is een maker van verschillende accessoires voor Apple-producten, zoals de iPhone 12. En daarvoor hebben ze ook hoesjes beschikbaar, zonder dat daar met koeieletters op staat dat het hoesje MagSafe ondersteunt.

dbrand komt met een ludiek filmpje voor de iPhone 12 MagSafe

En zodoende zou de maker naar eigen zeggen veel vragen hebben gekregen of hun accessoires voor de iPhone 12 wel de MagSafe ondersteunt. In plaats van daar telkens op te reageren, besloot de maker het op een ietwat ludiekere manier naar buiten te brengen. In eerste instantie met een tweet die stelt dat consumenten moeten ‘Stop Asking’ en een linkje naar een Youtube-video. Die kun je hieronder bekijken.

En daaruit blijkt dat de iPhone 12 en 12 Pro met een hoesje van dbrand gewoon moet werken met MagSafe, zonder dat daar iets extra’s voor gedaan hoeft te worden. Als we af gaan op de video, dan kun je de oplader tegen de achterkant van de smartphone aansmijten en plakt hij daar automatisch aan vast. Vervolgens laadt hij op, zonder dat er op het hoesje iets speciaal zit. De vraag is natuurlijk wel in hoeverre dit ook zo in de praktijk gaat werken. Wellicht dat je een beetje moet klooien om het perfect te krijgen zoals in de video, maar dat het zou moeten werken is in elk geval mooi. Mocht je nu een hoesje van het bedrijf willen scoren, dan kun je op hun website terecht.

Handige vernieuwing

MagSafe is één van de grotere vernieuwingen die op de iPhone 12 is doorgevoerd. Wanneer je er meer over wilt weten, dan raden we je dit artikel aan.

Reageer op artikel:
Speciale hoesjes nodig voor MagSafe? dbrand laat zien dat het niet nodig is!
Sluiten