Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Diensten 23 oktober 2020

Scarlett Johansson produceert en speelt in nieuwe Apple TV Plus-film Bride

De volgende Marvel-superheld komt naar Apple TV Plus. Dit keer komt Scarlett Johansson naar Apple TV Plus in een nieuwe film.

Scarlett Johansson is de volgende grote naam die naar Apple TV Plus komt. Johansson gaat de film Bride produceren voor de streamingdienst. Tevens heeft ze er een rol in de film. Bride wordt gemaakt door Apple in samenwerking met productiemaatschappij A24. De film produceert ze samen met Jonathan Lia van These Pictures, meldt Deadline.

De ideale echtgenote op Apple TV Plus

Het verhaal volgt een vrouw die de ideale echtgenote moet zijn – de obsessie van een briljante ondernemer. Als de haar creator afwijst, wordt ze gedwongen om te vluchten in een wereld waarin ze als een monster wordt gezien. Tijdens haar vlucht komt ze achter haar ware identiteit en leert ze haar bijzondere krachten kennen. Daarmee kan ze zichzelf opnieuw maken als diegene die ze wil zijn.

De film is de nieuwste samenwerking tussen Apple en A24. Met het bedrijf heeft Apple een fitst-look partnerschap afgesloten. Eerder maakten de twee al samen On the Rocks dat aankomende vrijdag op Apple TV Plus uitkomt. Later kunnen we ook genieten van The Sky Is Everywhere waarin Cherry Jones en Jason Segel te zien zullen zijn. Voor die titel is een releasedatum nog onbekend.

Nog meer Scarlett Johansson

Scarlett Johansson is natuurlijk al een gevestigde naam in Hollywood. We kennen haar natuurlijk vooral in de rol van Black Widow. Helaas duurt het nog wel even voordat we die film te zien krijgen. Het was de bedoeling dat we al in mei van dit jaar de film zouden zien, maar dat is inmiddels een paar keer uitgesteld vanwege de coronacrisis. De titel staat nu in de planning voor 7 mei 2021. Hopelijk kunnen we dan massaal met zijn allen naar de bioscoop en is het coronavirus weer beheersbaar.

 

Reageer op artikel:
Scarlett Johansson produceert en speelt in nieuwe Apple TV Plus-film Bride
Sluiten