Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Diensten 5 oktober 2020

Opnames Apple TV+-serie The Morning Show gaan weer verder

Net als veel andere series is ook The Morning Show getroffen door de coronacrisis. Gelukkig lijken de opnames nu weer verder te kunnen gaan.

The Morning Show is een van de grootste series op Apple TV+. Het was de eerste Apple TV+-original die een Primetime Emmy Award in de wacht sleept. Het is ook een van de series die bij de release van Apple TV+ al beschikbaar was. Nu is het wachten op het tweede seizoen.

The Morning Show komt terug

The Morning Show gaat over het wel en wee van de redactie van een ochtendprogramma op de Amerikaanse televisie. De hoofdrollen zijn voor Jennifer Aniston en Reese Witherspoon die de twee presentatrices van het programma spelen. We zien dan ook niet alleen het leven voor de camera’s van de twee, maar ook daarachter. De twee zullen net zoals alle andere vaste castleden uit het eerste seizoen gewoon weer te zien zijn, meldt Deadline.

Een van de grote vraagtekens voor het nieuwe seizoen is Steve Carell. De acteur die tegenwoordig ook te zien is in de Netflix-serie Space Force, sloot vorig jaar een eenjarig contract voor de serie. De producers lieten eerder al weten dat ze Carell ook graag in het tweede seizoen terugzien. Apple heeft echter nog niet bevestigd dat het rond is met de acteur voor het tweede seizoen van The Morning Show, maar als we de producers moeten geloven gaat dat alsnog goed komen.

Vertraging door COVID-19

Vlak voordat alle opnames werden stilgelegd door de coronacrisis stonden de eerste twee afleveringen er al op. Toch wordt het bijzonder actueel als we het moeten geloven. Het moet namelijk ook de COVID-19-pandemie weergeven. Het script is al verschillende keren herschreven om aan te sluiten op de actualiteit. Wanneer we het nieuwe seizoen echt op Apple TV+ kunnen zien, is echter nog niet bekend.

Reageer op artikel:
Opnames Apple TV+-serie The Morning Show gaan weer verder
Sluiten