Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 22 oktober 2020
Leestijd: 2 minuten

Oeps! Apple verscheept iPhone 12 hoesjes zonder gaten voor de speakers

Morgen is het zover, dan ligt de iPhone 12 officieel in de winkel. Al is het natuurlijk maar de vraag in hoeverre je zo’n model kunt scoren wanneer je hem niet in de pre-order hebt staan.

Voordat de iPhone 12 echter is gelanceerd, zijn er al verschillende accessoires voor de nieuwe smartphone uitgestuurd. Op die manier zagen we al hoe dat er uit zag. Nu blijkt dat dat niet altijd even goed is gegaan.

iPhone 12 hoesjes zonder gaten voor speakers

Voor de lancering van de iPhone 12 zijn er waarschijnlijk al miljoenen hoesjes en andere accessoires gemaakt voor de smartphone. En dan gaat het wel eens fout. Toch kan ik me voorstellen dat je daar als consument niet op zit te wachten. En daarom is het wel pijnlijk als je een hoesje krijgt met een fout. In dit geval een hoesje waarbij de gaatjes voor de speakers ontbreken. Reden voor paniek is er overigens nog niet, want er zijn momenteel op Reddit twee gevallen gemeld. Maar wellicht dat dat er nog meer gaan worden.

No speaker holes on new MagSafe case- I know someone else had this issue. This isn’t supposed to be this way, right? from r/iphone

Goed, een fout, dat kan gebeuren. Wat het misschien wat pijnlijker maakt, is dat één van de twee consumenten volgens iMore van een Apple-medewerker te horen had gekregen dat dat hoort. Gevalletje ‘It’s not a bug, it is a feature’. Maar dat zit toch wel even anders.

Ruilen

Gelukkig is dit geen enorme ramp, want als het goed is kun je het gewoon gaan ruilen en krijg je een goed hoesje. Of het is misschien beter om een nieuwe te kopen en deze te bewaren. De kans is groot dat er straks namelijk gekken zijn die dit soort defecte hoesjes voor mega-bedragen op eBay gaan verkopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oeps! Apple verscheept iPhone 12 hoesjes zonder gaten voor de speakers
Sluiten