Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 19 oktober 2020

MagSafe voor iPhone 12: zo zien de lader en de accessoires er uit!

Waar de iPhone 12 en de 12 Pro als het goed is nu hooguit onderweg zijn, zie daarvoor dit bericht, daar hebben consumenten in de Verenigde Staten nu al accessoires als de MagSafe Charger en verschillende hoesjes ontvangen. En op die manier kunnen wij daar alvast een blik op werpen.

Dit is opgepakt door 9to5Mac, die een aantal van de verschillende posts op social media heeft samengevat. Daardoor krijg je nu al een redelijk beeld van hoe het er daadwerkelijk uit ziet.

De MagSafe voor de iPhone 12 en meer

Eén van de meest interessante nieuwe accessoires voor de iPhone 12 is de MagSafe Charger, wat een nieuw product is. De term MagSafe is eigenlijk helemaal niet nieuw. We zien het al een lange tijd op de verschillende Macbooks van Apple. Aan de oplader van de laptops zit een magnetische oplader, waardoor deze goed blijft vastzitten. Toch is het bij nieuwe iPhone 12 compleet anders.

In de achterkant van de iPhone 12 zitten namelijk magneten. Die moeten helpen om opladers goed op de telefoon te laten aansluiten zodat het oplaten zonder problemen verloopt. Hiermee wordt het opladen efficiënter waardoor een batterij sneller vol is. Soms zorgde het draadloos laden in een verkeerde positie ervoor dat een telefoon niet op 100 procent kwam. De telefoon met MagSafe werkt op Qi-laders en ondersteunt maximaal 15W. Meer over deze accessoire lees je hier. En hieronder zie je hoe het er daadwerkelijk uit ziet in de praktijk.

Een video in het Duits

Wil je liever bewegend beeld zien van de MagSafe Charger? Dan is er deze onderstaande video. Wel in het Duits, maar ook zonder geluid krijg je een goed beeld van hoe het er in het echt uit ziet.

Reageer op artikel:
MagSafe voor iPhone 12: zo zien de lader en de accessoires er uit!
Sluiten