Jelle van Es
Jelle van Es Diensten 7 oktober 2020

Je gratis jaar Apple TV+ zit er mogelijk bijna op: vanaf eind oktober betalen!

In september van 2019 kondigde Apple zijn nieuwe Apple TV+ service aan. Het was de bedoeling dat de service een mooi alternatief zou gaan worden voor Netflix. Maar dan voor de helft van de prijs.

Bovendien kreeg je bij aankoop van een iPhone, iPad, Mac of Apple TV het eerste jaar gratis. Dat was voornamelijk interessant voor hen die de iPhone 11 hebben gekocht en op die manier vanaf 1 november 2019 met Apple TV+ aan de slag konden gaan.

Apple TV+ eerste jaar zit er op

En als je dat gedaan hebt en niet helemaal de meewaarde ziet van Apple TV+, dan is dit het moment om actie te ondernemen. Want binnenkort wordt je abonnement maandelijks verlengd. In mijn geval zou die op 2 november door moeten gaan lopen, maar ik heb hem al een tijdje geleden opgezegd, omdat ik eigenlijk geen content er op volg. Mocht je geen actie ondernemen, dan hoef je niet bang te zijn dat je er straks lang aan vast zit. Als het goed is gaat hij dan over gezet worden naar een maandelijks abonnement. Daar betaal je 4,99 euro voor, dus als je dat een maandje niet door hebt, dan betaal je alsnog niet de hoofdprijs.

Apple TV+
Apple TV+ abonnement keuze

Mocht je af willen van Apple TV+, dan moet je even naar je settings gaan. Vervolgens kies je daar je profiel en kijk je naar de verschillende abonnementen die je hebt. Daar kies je dan Apple TV+ en zorg je er vervolgens voor dat je je abonnement niet meer wilt hebben. Zolang je abonnement nog doorloopt, kun je nog de verschillende content bekijken. Dus wat dat betreft is dit een goed moment om er een streep door heen te zetten en alles nog even snel te bingewatchen.

Genoeg content

Mocht je op zoek zijn naar goede content, dan is er vandaag de dag behoorlijk wat keuze. Wil je meer lezen over het aanbod? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Je gratis jaar Apple TV+ zit er mogelijk bijna op: vanaf eind oktober betalen!
Sluiten