Thomas Aalderink
Thomas Aalderink OMT Specials 14 oktober 2020

iPhone 12 wallpapers: download ze hier gratis voor je “oude” iPhone

Apple heeft deze week de iPhone 12 onthult. Tijdens het Hi, Speed evenement toonde het bedrijf hun allereerste smartphone met 5G ondersteuning, Ceramic Shield en MagSafe. Wat dat allemaal betekent kun je hier lezen, maar daar bleef het uiteraard niet bij.

Zoals we van Apple gewend zijn gaat de release van een nieuwe product gepaard met nieuwe wallpapers. Het bedrijf gaat ditmaal voor achtergronden met cirkels. Deze zijn er in verschillende kleuren en je hebt de keuze uit lichtere of donkere varianten. Deze staan straks standaard op je nieuwe iPhone 12, maar je kunt ze nu ook alvast uitproberen op je huidige toestel.

Download gratis de iPhone 12 wallpapers

Dankzij grafisch ontwerper Agostino Passannante, op Twitter beter bekend als AR7, zijn de iPhone 12 wallpapers namelijk nu al te downloaden. Hij heeft ze verzameld, geoptimaliseerd voor de huidige iPhone modellen en op Google Drive gezet. Dit deed AR7 eerder ook al met de iPad Pro 2020 wallpapers. Via deze link kun je de iPhone 12 achtergronden bekijken en ook direct op je huidige iPhone uitproberen.

Agostino Passannante heeft voor ons gemak een handige indeling gemaakt. Zo kun je gemakkelijk navigeren naar je favoriete iPhone 12 of iPhone 12 Pro wallpaper. Hier zit namelijk wel degelijk verschil tussen. De Pro Wallpapers zijn wat donkerder en minimalistischer. De iPhone 12 wallpapers zijn juist wat meer uitgesproken en kleurrijk.

Alles over de nieuwe iPhone

Die nieuwe wallpapers zijn leuk, maar dat is natuurlijk niet waar het om gaat bij de onthulling van een nieuwe iPhone. Veel belangrijker zijn de toestellen zelf. Wij hebben ze stuk voor stuk onder de loep genomen. Hieronder vind je alles wat je moet weten over alle versies van de iPhone 12. Ben je benieuwd wat er naast de nieuwe smartphones nog meer onthuld is? Klik dan hier voor ons complete overzicht.

Reageer op artikel:
iPhone 12 wallpapers: download ze hier gratis voor je “oude” iPhone
Sluiten