Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 7 oktober 2020

iPhone 12 evenement: zo kijk je op 13 oktober live naar de onthulling

Gisteren ging de kogel door de kerk en kondigde Apple een nieuw evenement aan. Hoewel er niet specifiek werd gezegd dat tijdens het ‘Hi, Speed’ evenement een iPhone 12 wordt onthuld, is de kans wel erg groot dat dat gaat gebeuren.

Er gaan namelijk al lange tijd geruchten over die optie en nu ziet het er naar uit dat het echt gaat gebeuren. En als Apple-fan wil je natuurlijk precies weten hoe je volgende week deze iPhone 12-onthulling kan gaan volgen.

iPhone 12 evenement onthulling kijk je zo

In het verleden moest je soms door een aantal brandende hoepels springen om direct informatie te krijgen over de aankondigingen van Apple. Het was de tijd waarbij je liveblogs volgde van journalisten die op het evenement aanwezig waren. Nu zal dit iPhone 12 evenement niet een evenement zijn waarvoor mensen worden overgevlogen. In plaats daarvan wordt het een live video waarin de verschillende aankondigingen worden gedaan. Op die manier heb jij het gevoel dat je er bij bent. Maar hoe volg je dit precies?

Het antwoord op die vraag wordt eigenlijk min door de bovenstaande video al beantwoord. Dat is namelijk de stream die je via Youtube kunt volgen. Als je naar de website zelf gaat, dan kun je daar ook een herinnering instellen. Op die manier weet je het zeker dat je niks gaat missen en gelijk weet wanneer je de iPhone 12 kunt gaan bestellen. Mocht je echter een hekel hebben aan Youtube, dan kun je ook op de website van Apple zelf terecht. In het verleden liep die stream alleen wel een paar seconden achter, dus dan loop je een klein beetje achter de feiten aan.

13 oktober 19 uur

Het evenement zelf wordt dus op 13 oktober gehouden. Om 19 uur Nederlandse tijd kun je dan alles volgen van wat er gepresenteerd wordt. Uiteraard denken we daarbij aan de iPhone 12, maar wie weet dat Apple nog een paar andere dingen uit de hoge hoed tovert.

Reageer op artikel:
iPhone 12 evenement: zo kijk je op 13 oktober live naar de onthulling
Sluiten