Mark Hofman
Mark Hofman Nieuws 7 oktober 2020

iPhone 12 evenement: bereidt jezelf voor met deze fantastische achtergronden!

Gisteravond was het dan zover: Apple kondigde het iPhone 12 evenement aan. Ondanks het feit dat de komst van de smartphone-serie officieel niet bekendgemaakt is, weten we inmiddels wel beter.

Op 13 oktober 2020 weten we eindelijk wat de nieuwe iPhone-modellen te bieden hebben. En om je daar helemaal op voor te bereiden deelt grafisch vormgever AR7 wederom fantastische achtergronden!

Wallpapers iPhone 12 evenement

De artwork van Apple heeft AR7 wederom geïnspireerd bij het maken van fantastische achtergronden. De grafisch vormgever wist ten tijden van het Time Flies evenement ook al snel twee wallpapers te lanceren in de stijl van de uitnodiging. Iets dat dit keer, met de combinatie tussen oranje en blauw, dit keer nog beter uit de verf lijkt te komen.

Er zijn verschillende varianten op de wallpaper te downloaden. Het is mogelijk om er eentje te kiezen met het Apple-logo in de oranje cirkels, maar het is ook mogelijk om voor een variant zonder logo te kiezen. De achtergronden van het iPhone 12-evenement zijn via deze link van Google Drive te downloaden.

Zoals de bovenstaande tweet al duidelijk maakt is het mogelijk om voor ieder iPhone-model de achtergronden te downloaden.

Hi, Speed!

Gisteravond werden dus de uitnodigingen verstuurd voor het Apple-evenement van 13 oktober. Om 19:00 uur Nederlandse tijd komen we er dus achter wat Hi, Speed precies in gaat houden. Al is de verwachting inmiddels wel dat we dit keer de nieuwe iPhone 12 line-up te zien krijgen.

Als alle geruchten van de laatste maanden het een beetje bij het juiste eind hebben, zien we vier modellen verschijnen. De nieuwe iPhone 12 line-up bestaat uit de iPhone 12 mini, iPhone 12, 12 Pro en 12 Pro Max. Waar die eerste voorzien is van een 5.4-inch beeldscherm, moeten de middelste twee het met een 6.1-inch beeldscherm doen. Het grootste model, de iPhone 12 Pro Max, doet het met een 6.7-inch beeldscherm. De verwachting is dat de notch praktisch gezien hetzelfde blijft, maar dat de zijkanten van de smartphone platter zijn.

Wat de nieuwe modellen daadwerkelijk te bieden hebben, dat zien we uiteraard op 13 oktober.

Reageer op artikel:
iPhone 12 evenement: bereidt jezelf voor met deze fantastische achtergronden!
Sluiten