Mark Hofman
Mark Hofman Nieuws 15 oktober 2020

iPhone 12 voor het eerst hands-on te zien in Good Morning America

Ondanks het feit dat de iPhone 12-serie eerder deze week werd aangekondigd, blijven de smartphones nog heel even exclusief. Tot op heden zijn er nog geen reviews, hands-on video’s en review-exemplaren voorbijgekomen. Wat dat betreft had Good Morning America toch echt een primeur.

De smartphones zijn in de talkshow voor het eerst buiten de deuren van Apple te zien. Becky Worley loopt ze in de Good Morning America aflevering van gisteren even door.

Eerste iPhone 12 hands-on een feit

Als redacteur van een technologieplatform is het even wennen dat je na de aankondiging van een iPhone nog even moet afwachten voor je er ook mee aan de haal kan gaan. Al helemaal omdat ik, net als jullie, sta te popelen om aan de slag te gaan met de nieuwe iPhone 12 serie. Iets waardoor ik toch wel een kleine beetje jaloers ben op Becky Worley, de presentatrice van Good Morning America. Ze mocht al even aan de slag met de iPhone 12 en de 12 Pro om de kijkers te vertellen wat ze nu precies te bieden hebben. Daarmee is de eerste hands-on van de iPhone 12 een feit.

In de video zien we de iPhone 12 en 12 Pro voor het eerst buiten de deuren van Apple. Beiden smartphones zijn voorzien van een blauwe kleur. We hebben uiteraard renders voorbij zien komen in de afgelopen maanden, maar nu weten we ook daadwerkelijk hoe deze kleurenopties in de praktijk uitpakken. Naast de kleurenopties zien, krijgen we ook een korte demonstratie van MagSafe. Hiervoor wordt de Leather Wallet gebruikt.

Ga er even voor zitten en geniet van de eerste hands-on van de nieuwe iPhone 12-modellen!

Kainann Drance

In de video wordt ook kort gesproken met Kaiann Drance, de Vice-President of iPhone Marketing bij Apple. Tijdens het Hi, Speed evenement was zij de persoon die de nieuwe iPhone 12 serie onthulde en in deze video gaat ze iets verder in op de smartphones. Zo bespreken de twee onder andere het feit dat er geen oplader en EarPods meer in de verpakking zitten. Iets dat volgens Drance helemaal niet zo’n groot ding hoeft te zijn:

“Er zit al zo ontzettend veel in de telefoon, dat er heel veel geweldige redenen zijn om hem te kopen. We denken dat het wat dat betreft al een goed prijs is. Maar een andere reden is het feit dat mensen deze spullen vaak al in huis hebben, zonder ze ook daadwerkelijk te gebruiken. Het is het juiste om te doen.”

Meer weten over de iPhone 12 Pro (Max)? Lees dan zeker dit artikel even! Meer interesse in de iPhone 12 (mini)? Dan raad ik je dit artikel aan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone 12 voor het eerst hands-on te zien in Good Morning America
Sluiten