Jelle van Es
Jelle van Es App Store 5 oktober 2020

Genshin Impact is de game voor je smartphone van dit moment

Een smartphone als de iPhone wordt al jaren gezien als een geschikt apparaat om games op uit te brengen. En de afgelopen jaren hebben we zo nu en dan een game voorbij zien komen die dik de moeite waard is. De game van dit moment is Genshin Impact.

Wellicht dat je de game al hebt, want Genshin Impact werd vorige week al gelanceerd. En in korte tijd is hij door miljoenen gamers binnengehaald en zijn de reacties op de game behoorlijk positief.

Genshin Impact op de iPhone

Genshin Impact is naast de iPhone ook beschikbaar op Android, pc en de PlayStation 4. In vier dagen tijd zou de game al 17 miljoen keer zijn gedownload. Dat is dan wel het aantal downloads op de smartphones. Het totale aantal kan dus nog hoger zijn wanneer je de pc en PlayStation 4-downloads meepakt.

Genshin Impact is een free to play-game, maar dan wel eentje die niet een heel erg agressief monetizing beleid heeft. Bepaalde quests in de open wereld RPG kun je sneller voltooien wanneer je geld uitgeeft, maar dan ben je eigenlijk een dubbele dief van je portemonnee. De game neemt je mee naar de wereld van Teyvat, waar je samen met je broer of zus terecht komt. Maar wanneer je aankomt, dan pakt een onbekende god al je krachten af, gooit je in een haast oneindige slaap en wordt veel later wakker in een wereld die flink verandert is. Het is aan jou om op zoek te gaan naar antwoorden.

Genshin Impact
Beetje Zelda: Breath of the Wild-achtig

Alleen of samen

Genshin Impact is een open world RPG die je in je eentje kunt verkennen, maar het is ook mogelijk om samen met je vrienden aan de slag te gaan. De game kent een vechtsysteem, waarbij je te maken krijgt met zeven verschillende elementen, waarbij je goed moet kijken naar welke elementen je wanneer moet inzetten. En tot slot is het een game die op visueel gebied met zijn anime-stijl er top uit ziet. Scoor de game dus nu op de App Store. Heb je liever games vanaf de Apple Arcade? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Genshin Impact is de game voor je smartphone van dit moment
Sluiten