Mark Hofman
Mark Hofman Nieuws 12 oktober 2020

[Poll] Apple’s Hi,Speed evenement op 13 oktober: waar kijk jij het meest naar uit?

Morgen is het eindelijk zover: het Hi, Speed evenement van Apple. Het evenement vindt online plaats en is om 19:00 uur Nederlandse tijd te volgen.

De vraag is alleen waar jij als Apple-fan het meest naar uitkijkt. Kan je niet wachten om de nieuwe iPhone 12 line-up te zien of komt je enthousiasme ergens anders vandaan? We willen het graag weten!

iPhone 12 evenement op 13 oktober

Het Hi, Speed evenement van Apple, dat morgenavond plaatsvindt, draait uiteraard om de nieuwe iPhone 12 serie. Tijdens het Time Flies evenement van 15 september, sloeg het bedrijf uit Cupertino de nieuwe smartphones over. De verwachting is op dit moment dat er vier verschillende modellen getoond gaan worden. Zo verwachten we onder andere de iPhone 12 Mini en de iPhone 12 Pro Max. Meer weten over de nieuwe modellen? Lees dan zeker even dit artikel!

Daarnaast verwachten we nog meer tijdens het evenement. Naast de nieuwe Apple Airtags, de Tile-concurrent uit Cupertino, wordt er ook een koptelefoon verwacht. Apple zou al tijden gereed zijn om de AirPods Studios het daglicht te laten zien, maar heeft tot op heden nog gewacht. De kans dat de koptelefoon onthult wordt tijdens het Hi, Speed evenement is dus aanwezig. Daarnaast gaan er geruchten rond dat we ook een HomePod Mini te zien krijgen.

Kortom: er wordt veel verwacht morgenavond. Wil je een iets uitgebreidere kijk op alle geruchten en lekken? Lees dan zeker even dit artikel, waar we al onze verwachtingen op een rijtje hebben gezet!

Waar kijk jij het meest naar uit?

Nu is de vraag natuurlijk wat Apple daadwerkelijk gaat laten zien morgenavond. Toch willen we jullie vragen om te laten weten waar jullie het meest naar uitkijken. Ondanks het feit of Apple alles gaat tonen, zijn we toch benieuwd.

Laat het weten in de onderstaande poll:

Morgen maken we een artikel waar we jullie verwachtingen in verwerken! Wil jij je antwoord onderbouwen, doe dat dan zeker in de reacties!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
[Poll] Apple’s Hi,Speed evenement op 13 oktober: waar kijk jij het meest naar uit?
Sluiten