Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 19 oktober 2020

Apple verscheept de eerste iPhone 12 en 12 Pro pre-orders voor vrijdag

Afgelopen week ging de pre-order van de iPhone 12 en de 12 Pro live. Wanneer je de nieuwe smartphone op dag één in huis wilt hebben, hopen we dat je zo’n pre-order hebt geplaatst.

En wellicht dat jouw iPhone 12 of 12 Pro nu al begonnen is met zijn reis rondom de wereld om uiteindelijk bij jouw huis aankomt. Dat is althans het geval bij verschillende consumenten in de Verenigde Staten.

iPhone 12 en 12 Pro al onderweg

Wanneer je op de website van Apple zelf kijkt bij jouw bestelling, dan is de kans groot dat daar zoiets staat van je bestelling moet nog verscheept worden. Maar als het goed is word je bestelling via UPS bezorgd en kun je daar een beter beeld krijgen van hoe de vork in de steel zit. Om dat zelf voor elkaar te krijgen, kun je naar de website van UPS gaan en daar kiezen voor zoeken of traceren. Vervolgens geef je daar je bestelnummer op. Dat kan het nummer van de bestelde iPhone 12 of 12 Pro zijn of het bestelnummer, waarbij je de laatste twee cijfers even moet verwijderen. Mocht jouw smartphone al bij UPS liggen, dan kun je de avonturen van de reis nu beter gaan volgen. De onderstaande tweet is daar een goed voorbeeld van.

Opvallend is dat bij een aantal bestellingen de melding wordt gedaan dat de iPhone 12 of 12 Pro op woensdag 21 oktober al geleverd wordt. Dat is dus twee dagen voor de release van de smartphone. Of dat ook echt het geval gaat zijn, dat is nog even afwachten.

Pre-order hem nog zelf

Heb je de iPhone 12 of 12 Pro nog niet besteld? Dan kun je dat doen op de website van Apple. Maar ook is het mogelijk om dat te doen bij partijen als Amac, KPN, Mobiel.nl of Vodafone. Kleine disclaimer bij deze linkjes: als een bezoeker een smartphone via deze linkjes koopt, krijgen we een gedeelte commissie.

Reageer op artikel:
Apple verscheept de eerste iPhone 12 en 12 Pro pre-orders voor vrijdag
Sluiten