Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Diensten 20 oktober 2020

Apple TV Plus lanceert klassieke Holiday Specials van Peanuts

Apple krijgt verschillende klassieke specials van Peanuts op Apple TV Plus. Vandaag komt de eerste online voor Halloween.

Peanut kennen we natuurlijk al jaren. Het is dan wellicht ook de enige echte klassieker van Apple TV Plus, aangezien de rest van de film en seriefiguren natuurlijk helemaal nieuw zijn. Samen met Snoopy beleeft Peanut al sinds 1950 verschillende avonturen. Het is dan ook een van de meest iconische strips in de wereld.

Specials van Peanut en Snoopy op Apple TV Plus

Peanut en Snoopy hebben natuurlijk al hun eigen serie op Apple TV Plus. Het tweetal schittert in Snoopy in Space. De serie won een Daytime Emmy Award in de categorie Outstanding Short Format Children’s Program. De serie maakte Apple samen met NASA over de Apollo 10 missie. Apple is tevreden over de serie en laat vandaag weten dat er een nieuw seizoen van komt.

Maar dat is niet alles: Apple TV Plus komt ook met verschillende specials rondom Snoopy en Peanut. De eerste is zelfs al vanaf vandaag te zien. Dit is een speciale Halloween-special. Het heeft de naam It’s the Great Pumpkin, Charlie Brown. De volgende is te zien op 18 november. Het is een speciale Thanksgiving-aflevering.

Nog meer edities

Er komen nog veel meer edities. Natuurlijk kan een echte kerstaflevering niet ontbreken. Deze is al vanaf 4 december op Apple TV Plus te zien. Ook zullen er nog edities zijn rond oudjaarsavond, Moederdag, Aarddag en back to school.

Ook komt er nog een nieuwe series van de makers die over Snoopy gaat: The Snoopy Show. Deze staat los van Snoopy in Space. Vanaf 5 februari is de serie te zien op Apple TV Plus.

Naast alle Snoopy-programma’s is er natuurlijk nog veel meer op Apple TV Plus. Zo zijn er al verschillende nieuwe series aangekondigd waarop we met smart zitten te wachten. Wat te denken van de sci-fi-serie The Foundation en de nieuwe dramaserie van Robert Downey Jr. Apple heeft verschillende first-look deals gesloten met grote namen uit Hollywood.

Reageer op artikel:
Apple TV Plus lanceert klassieke Holiday Specials van Peanuts
Sluiten