Apple TV Plus laat nieuwe trailer zien van documentaire Becoming You

Door: Jeroen Kraak - 2 reacties
Becoming You Apple TV Plus
(Afbeelding: Apple)

Becoming You is een van de grootste releases die we dit jaar nog op Apple TV Plus gaan zien. Vandaag deelt het een nieuwe trailer.

13 november is een bijzondere dag voor Apple. Niet alleen komt het dan op de markt met de nieuwe iPhone 12 mini en Pro Max, ook komt het met de nieuwe serie Becoming You op Apple TV Plus. Een bijzondere documentaire die je daadwerkelijk wil vertellen hoe jij bent geworden zoals je nu bent.

De eerste 2.000 dagen uit het leven

Becoming You laat op Apple TV Plus zien hoe kinderen leren om te denken, te spreken en bewegen als ze verder groeien. Apple beschrijft de documentaire zelf als volgt: “Becoming You is een wereldwijde serie over de ontwikkeling van kinderen in de eerste 2.000 dagen op de Aarde die de rest van ons leven bepalen. Het verhaal wordt verteld door de ogen van meer dan 100 kinderen die over de hele wereld. Van Nepal tot Japan en Borneo, elke aflevering laat zien hoe kinderen zich ontwikkelen.”

Hoewel de Apple TV Plus-documentaire in principe van alle kinderen hetzelfde laat zien, is goed te zien hoe verschillend die ontwikkelingsreis van de kinderen is. Wat wel overeenkomt is de menselijkheid en de gemeenschap waarmee de jongsten worden verzorgd.

De serie is gemaakt door Wall To Wall Media en is geproduceerd door Leanne Klein en Gamo Forsyth. De voice-over komt op naam van Oliva Colman, de Britse actrice die onder andere speelt in Murder on the Orient Express en natuurlijk in The Crown.

Nog meer docu’s op Apple TV Plus

Apple TV Plus komt met een steeds completer aanbod. In het begin viel het aanbod nog wat tegen, maar er is steeds meer bijgekomen. Met Becoming You breidt Apple TV Plus haar documentaire-aanbod nog verder uit. Zo komt het op 4 december ook met Night in Color. Ook staat Earthsound nog in de planning voor de streamingdienst.

Reacties

2 reacties
  • Profielfoto
    RV

    Ik vind dat Apple de laatste veel te veel met docu’s komt maar qua films en series is het de laatste tijd erg karig.

  • Profielfoto
    KarelWillem

    Ik heb tot nu toe drie (bijna vier: Home After Dark ben ik uiteindelijk mee genokt) series gekeken, maar wat er verder te vinden is kan me voorlopig niet echt boeien helaas.