Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Diensten 6 oktober 2020

Apple TV Plus deelt teaser Bruce Springsteen-documentaire ‘Letter to You’

Apple TV Plus deelt een nieuwe teaser. Het gaat een documentaire maken over Bruce Springsteen met de titel Letter to You.

Bruce Springsteen is een van de grootste zangers ter wereld. En terecht, want wie kan nu niet The River of Born in the USA hartstochtelijk vals meezingen als het toevallig voorbij komt op de radio of in de kroeg. Hoewel Springsteen al 71 jaar oud is, weet hij ook op het podium nog steeds een geweldige show neer te zetten, waar menig artiest op zijn twintigste nog wat van kan leren.

Een documentaire over Bruce Springsteen

Het is dus hoog tijd dat Springsteen een eigen documentaire krijgt, moet Apple gedacht hebben. De docu komt sneller op Apple TV Plus dan je denkt. Al vanaf 23 oktober is het te zien op de streamingdienst. Dat is niet het enige, want op dezelfde datum komt hij ook met een nieuw album dat niet geheel toevallig Letter to You heet.

In Letter to You zien we voor het eerst sinds Born in the USA (35 jaar geleden) de zanger spelen met zijn volledige band. De documentaire gaat eigenlijk over het opnemen van het nieuwe album. Er zitten tien opnames in van de definitieve nummers die op de plaat zullen verschijnen. Daarnaast zien we ook oudere beelden die nog nooit eerder zijn vertoond en krijgen we een nog beter beeld over de zanger. De film noemt Apple TV Plus “Een tribute naar de E Street Band, rock-muziek en de rol die dat speelde in het leven van The Boss.”

Meer muziek op Apple TV Plus

Met de aankondiging van de nieuwe documentaire over Springsteen lijkt Apple wat duidelijker de muziekkant uit te willen gaan. Eerder kondigde het al een kerstspecial rondom Mariah Carey aan en een documentaire over zangeres Billie Eilish.

Hieronder zie je alvast de eerste teaser van de nieuwe documentaire.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple TV Plus deelt teaser Bruce Springsteen-documentaire ‘Letter to You’
Sluiten