Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Diensten 2 oktober 2020

Apple TV+ haalt Keegan-Michael Key en Kristin Chenoweth binnen

Apple TV+ kan alweer een nieuwe titel toevoegen aan zijn lijst met nog uit te komen series. Het haalt Keegan-Michael Key binnen.

Waar het eventjes iets stiller dan normaal was omtrent de aankondiging van nieuwe series op Apple TV+, gaat het deze week weer helemaal los met nieuwe titels. Zo kregen we eerder deze week te horen dat de streamingdienst met een documentaire komt over Billie Eilish en kwam gisteren het nieuws naar buiten dat twee nieuwe series verder gaan met opnames in Groot-Brittannië. Nu komt daar een nieuwe titel bij, meldt Variety.

Een nieuwe serie op Apple TV+

Maar de exacte titel weten we nog niet, aangezien de serie nog geen naam heeft. Wat wel al zeker is, is wie er in de serie gaan spelen. Zo zullen onder andere Keegan-Michael Key, Fred Armisen en Kristin Chenoweth in de productie schitteren. Producer van de Apple TV+ serie is Cecily Strong, die onder meer bekend is van haar vertolking van Melania Trump in het beroemde komedieprogramma Saturday Night Live. Zij neemt ook een rol in de serie op zich.

Een dorp dat klinkt als de hel

De Apple TV+-serie is een muzikale komedie en gaat over een koppel dat op backpackvakantie is om hun relatie nieuw leven in te blazen. Ze ontdekken het magische dorpje Schmigadoon, waar iedereen doet alsof ze in musical spelen uit de jaren ’40. Ze komen daar erachter dat ze pas kunnen vertrekken als ze echte liefde vinden.

Key neemt de rol op zich van Josh, die een koppel vormt met Melissa (Strong). Hij is de laatste persoon die graag in het musicaldorp wil blijven en doet er dus alles aan om weg te komen. Daarbij krijgt hij te maken met Chenoweth die de religieuze leider van het dorp is en zich met iedereens zaken bemoeit.

Het is nog onbekend wanneer de opnames van de series zullen starten. Het lijkt er dus op dat we deze producties pas op zijn vroegst eind 2021 of ergens in 2022 kunnen verwachten op Apple TV+.

Reageer op artikel:
Apple TV+ haalt Keegan-Michael Key en Kristin Chenoweth binnen
Sluiten