Jelle van Es
Jelle van Es Diensten 9 oktober 2020

Apple TV+ deelt eerste trailer van handgetekende ‘Wolfwalkers’ film

Apple TV+ bestaat inmiddels bijna een jaar. In die tijd hebben we al heel wat content voorbij zien komen en wordt het aanbod gelukkig zo nu en dan uitgebreid. Zo maken we vandaag kennis met de de nieuwe film Wolfwalkers.

Het interessante aan Wolfwalkers is absoluut de stijl van de film. Het is een productie waarbij de animaties en de personages met de hand zijn gemaakt, wat wat ons betreft een prachtig effect oplevert.

Maak kennis met Wolfwalkers

Wolfwalkers is een film die gebaseerd is op een Ierse legende. De film speelt zich dan ook af in het Ierland van de 17e eeuw, waarin je te maken krijgt met magie, folklore en spanningen tussen verschillende groepen. Dat klinkt interessant, maar uiteindelijk is het de trailer die er voor zorgt dat we gelijk geïnteresseerd zijn in de film. Bekijk die hieronder.

Onder de trailer van de film vinden we ook een beschrijving van Apple zelf over Wolfwalkers. Deze vind je hieronder.

In a time of superstition and magic, a young apprentice hunter, Robyn Goodfellowe, journeys to Ireland with her father to wipe out the last wolf pack. While exploring the forbidden lands outside the city walls, Robyn befriends a free-spirited girl, Mebh, a member of a mysterious tribe rumored to have the ability to transform into wolves by night. As they search for Mebh’s missing mother, Robyn uncovers a secret that draws her further into the enchanted world of the WOLFWALKERS and risks turning into the very thing her father is tasked to destroy.

Het is nog wel even wachten voordat je de film zelf kunt bekijken. Vanaf 11 december is hij te zien op Apple TV+.

Apple TV+ abonnement verloopt bijna

Mocht je sinds het begin een Apple TV+ abonnement hebben bij aankoop van bijvoorbeeld een iPhone 11, dan hebben we goed nieuws. Apple verlengt het eerste gratis jaar namelijk met drie maanden, zoals je hier kunt lezen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple TV+ deelt eerste trailer van handgetekende ‘Wolfwalkers’ film
Sluiten