Apple TV+ deelt eerste trailer van handgetekende ‘Wolfwalkers’ film

Door: Jelle van Es - 8 reacties
Wolfwalkers
(Afbeelding: Apple)

Apple TV+ bestaat inmiddels bijna een jaar. In die tijd hebben we al heel wat content voorbij zien komen en wordt het aanbod gelukkig zo nu en dan uitgebreid. Zo maken we vandaag kennis met de de nieuwe film Wolfwalkers.

Het interessante aan Wolfwalkers is absoluut de stijl van de film. Het is een productie waarbij de animaties en de personages met de hand zijn gemaakt, wat wat ons betreft een prachtig effect oplevert.

Maak kennis met Wolfwalkers

Wolfwalkers is een film die gebaseerd is op een Ierse legende. De film speelt zich dan ook af in het Ierland van de 17e eeuw, waarin je te maken krijgt met magie, folklore en spanningen tussen verschillende groepen. Dat klinkt interessant, maar uiteindelijk is het de trailer die er voor zorgt dat we gelijk geïnteresseerd zijn in de film. Bekijk die hieronder.

Onder de trailer van de film vinden we ook een beschrijving van Apple zelf over Wolfwalkers. Deze vind je hieronder.

In a time of superstition and magic, a young apprentice hunter, Robyn Goodfellowe, journeys to Ireland with her father to wipe out the last wolf pack. While exploring the forbidden lands outside the city walls, Robyn befriends a free-spirited girl, Mebh, a member of a mysterious tribe rumored to have the ability to transform into wolves by night. As they search for Mebh’s missing mother, Robyn uncovers a secret that draws her further into the enchanted world of the WOLFWALKERS and risks turning into the very thing her father is tasked to destroy.

Het is nog wel even wachten voordat je de film zelf kunt bekijken. Vanaf 11 december is hij te zien op Apple TV+.

Apple TV+ abonnement verloopt bijna

Mocht je sinds het begin een Apple TV+ abonnement hebben bij aankoop van bijvoorbeeld een iPhone 11, dan hebben we goed nieuws. Apple verlengt het eerste gratis jaar namelijk met drie maanden, zoals je hier kunt lezen.

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  polansky

  Wat een hoop aandacht op deze site voor het falende AppleTV+.

  Bespaar jullie de moeite over een maandje heeft 90% zijn abbo stop gezet.

 • Profielfoto
  pelle

  Ik moet zeggen dat ik de kwaliteit van de originele content op AppleTV+ boven verwachting vind. Zeker als ik kijk naar de aankondigingen en releases van de afgelopen maanden. En zeker in vergelijking met het gebrek aan nieuwe content op Disney+. Het mag zeker nog flink groeien en is is allemaal nog wel wat karig, maar toch.

 • Profielfoto
  Di May

  polansky :

  Meningen verschillen. Smaken ook.
  Ook al vind ik sommige uitlatingen smakeloos.

 • Profielfoto
  Di May

  Apple TV+ ongenadig neersabelen is dunnetjes.

  Er zijn prima series geproduceerd tussen als Ted Lasso.
  Maar evenzeer regelrechte miskleunen als Greyhound.

  Bovendien, wie kan beter, op amper 1 jaar tijd ?

 • Profielfoto
  yellow

  Di May op 9 oktober 2020 18:26
  polansky :

  Meningen verschillen. Smaken ook.
  Ook al vind ik sommige uitlatingen smakeloos.

  Meningen verschillen. Ik ben het echter volledig met je eens.
  Het smaakt naar meer.

 • Profielfoto
  Di May

  Smakelijk …

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Leuk: Dickinson, Ted Lasso, Mythic Quest.
  Matig: Greyhound.
  Twijfel: Home Before Dark (het boeide me op het eind steeds minder).

  Verder ben ik er al 300 keer doorheen gescrold, maar zie ik weinig wat ik nog wil zien.

 • Profielfoto
  Di May

  Mooi script, alhoewel weinig realistisch.
  Ondanks dat, redelijk geloofwaardig geacteerd.

  Maar, er wordt stilaan aan het verhaal getrokken.
  Men dacht allicht dat het een elastiek was.

  Vandaar :

  Home Before Dark ( het boeide me op het eind steeds minder )