Jelle van Es
Jelle van Es Diensten 23 oktober 2020

Apple TV applicatie komt naar de PlayStation 4 en de PlayStation 5

Je PlayStation 4, als je die natuurlijk hebt, is een heerlijke spelcomputer om je favoriete games op te spelen. En op 19 november krijgt die console een vervolg in de vorm van de PlayStation 5. Maar die spelcomputers zijn meer dan apparaten om games op te spelen.

Zo verschijnt er binnenkort een update voor de PlayStation 4 en PlayStation 5, waardoor je de Apple TV applicatie op de spelcomputer kunt zetten. Dat liet Sony zelf weten op het blog van PlayStation.

Apple TV op de PlayStation 5

Hoewel het blog voornamelijk ging over media applicaties die beschikbaar zullen zijn bij de lancering van de PlayStation 5, is het ook goed om te weten dat zoiets als Apple TV ook gewoon op de goede oude PlayStation 4 komt. Op die manier heb je weer een reden minder om per se 500 euro uit te geven voor het nieuwe model. Bovendien is hij overal uitverkocht en betaal je woekerprijzen op Marktplaats. Dit is wat Sony zelf te zeggen had over de toevoeging van de nieuwe service.

Enjoy Apple TV+, Apple TV channels, new and popular movies, and personalized, curated recommendations on the Apple TV app. That means users can enjoy Apple Originals like Mythic Quest: Raven’s Banquet, Ted Lasso, and The Morning Show through Apple TV+, subscribe to premium channels, and buy or rent movies and TV shows and access past purchases from Apple. The Apple TV app will also be available on PS4.

Apple TV PlayStation 5
De PlayStation 5

Naast de komst van Apple TV kun je ook zo’n beetje elke andere streamingdienst op je PlayStation 4 en 5 gaan gebruiken. Netflix zit er natuurlijk al een tijd op en hetzelfde geldt voor zoiets als Disney+. Bijkomend voordeel van het gebruik maken van de spelcomputer is dat hij de shows in 4K kan afspelen op je televisie.

Ook naar de Xbox Series X

Het is overigens de verwachting dat Apple TV niet enkel naar de PlayStation 5 komt. Ook op de Xbox Series X moet de service starks gaan draaien. Wanneer dat het geval is, is nog niet bekend.

Reageer op artikel:
Apple TV applicatie komt naar de PlayStation 4 en de PlayStation 5
Sluiten