Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 27 oktober 2020

Apple pronkt met camerasysteem iPhone 12 Pro in deze Dark Universe video

Bij elke nieuwe iPhone wil Apple laten weten wat je er allemaal mee kunt doen. Daarbij is het camerasysteem er vaak één die veel aandacht krijgt. Voor de iPhone 11 kregen we verschillende foto-reportages in het donker. En ook voor de iPhone 12 zien we toffe dingen voorbij komen.

Zo heeft Apple op Youtube een nieuwe video gedropt. Onder de noemer Experiments V: Dark Universe laat het bedrijf zien hoe goed de camera van de iPhone 12 Pro is.

iPhone 12 Pro in het donker

De video die zo’n twee minuten lang is, laat zien hoe de iPhone 12 Pro filmt in het donker. En dan hebben we het niet over een video waarin iemand filmt hoe de maan door de bomen schijnt. Dit is een video die behoorlijk spacey is en de verschillende aspecten van de kracht van de camera toont. Dankzij de toevoeging van Dolby Vision en de mogelijkheid om te filmen zonder al te veel licht kan de camera dingen opnemen die anders niet mogelijk was. Volgens Apple had het team van de vide de uitdaging om de duisternis zelf in beeld te brengen. Bekijk de video hieronder.

Het is zoals gezegd een video zoals je die niet vaak ziet. Jammergenoeg heeft Apple zelf de reacties onder de video uitgezet, waardoor we er niet veel meer informatie uit kunnen halen. Wel is er een tweede video, die toont hoe het er achter de schermen aan toe ging. En dat is heerlijk wanneer je iemand bent die graag wilt zien hoe verschillende trucs worden uitgehaald.

Een fijne smartphone

Wij zijn zelf ook aan de slag gegaan met de iPhone 12 en 12 Pro. Onze eigen Mark schreef daarover dit artikel, waarin hij ingaat op zijn ervaringen na de eerste 24 uur. De review van de Pro komt als het goed is later vandaag op de website.

Reageer op artikel:
Apple pronkt met camerasysteem iPhone 12 Pro in deze Dark Universe video
Sluiten