Jelle van Es
Jelle van Es Nieuws 29 oktober 2020

Apple heeft plannen om een iPhone met 1TB opslagcapaciteit aan te bieden

Wanneer je op dit moment een nieuwe iPhone koopt, dan kun je voor een model kiezen die maximaal over een opslag van 512GB beschikt. Op dit moment is dat alleen voor de 12 Pro de optie, de gewone 12 gaat niet verder dan 256GB aan opslag.

Dat is voor de meeste gebruikers meer dan genoeg. Zeker wanneer je bedenkt dat je steeds meer content in de cloud bewaart en je dus geen interne opslag nodig hebt. Toch zou er volgens een Apple-lekker gewerkt worden aan een model met 1TB opslag.

iPhone met 1TB opslag

Dit nieuws komt van de bekende Apple-lekker Jon Prosser, die in het verleden wel vaker via leks als eerste iets wist te melden over een product van Apple. Echter, zijn tweet laat niet helemaal het achterste van zijn tong zien, aangezien het een beetje vaag is. Het kan natuurlijk een roep om aandacht zijn, maar dat lijkt tegelijkertijd niet helemaal verstandig als de beste persoon in de toekomst betrouwbaar wil overkomen. De tweet in kwestie vind je hieronder.

De grote vraag is nu natuurlijk in welke iPhone komt er zo’n 1TB-optie? Gaat dat de mogelijkheid worden voor de iPhone 12 Pro Max of krijgt een bestaand model een nieuwe optie om er zo’n grote opslag in te zetten. En dan is het natuurlijk de vraag of deze optie een vervanging wordt van een bestaande optie of dat hij extra wordt toegevoegd. Qua kosten kun je er in elk geval vanuit gaan dat deze tussen de 150 en 300 euro duurder wordt. Wat dat betreft lijkt het vooral een model te zijn voor hen die heel erg graag lange video’s opnemen of heel veel foto’s in de hoogste resolutie schieten.

De review

Wil je weten wat onze ervaring is met de ‘gewone’ iPhone 12? Lees dan hier onze verse review.

Reageer op artikel:
Apple heeft plannen om een iPhone met 1TB opslagcapaciteit aan te bieden
Sluiten