Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Diensten 14 oktober 2020

Apple geeft drie maanden Apple Arcade weg bij nieuwe aanschaf

Ga je de nieuwe iPhone 12 kopen? Dan heb je nog een voordeel! Apple Arcade krijg je er drie maanden gratis bij.

Gisteren was het grote Apple-event Hi, Speed. Tijdens de avond werden de verschillende nieuwe iPhones voor het eerst getoond aan het grote publiek. Ook zagen we de HomePod Mini. De diensten van Apple zoals Apple TV+ en Apple Arcade kwamen helaas niet uitgebreid aan bod. Toch is er ook op dat vlak nieuws te vermelden. Apple Arcade krijgt een gratis proefperiode van drie maanden bij een nieuw Apple-product.

Gratis Apple Arcade

Apple Arcade is de gamingdienst van Apple. Het bevat meer dan 100 games die je makkelijk op je iPhone of iPad kunt spelen. Je kunt ze dan ook niet vergelijken met games die je normaal gesproken op je Xbox of PlayStation speelt. Dat betekent zeker niet dat ze slecht zijn. Er zijn zeker een aantal parels te vinden in de dienst. Ook een aantal grote gameproducenten maken spellen voor de iPhone. Normaal kost deze dienst 4,99 euro per maand.

Omdat je waarschijnlijk nog niet echt een beeld van de dienst hebt, gaat Apple nu een proefperiode van drie maanden aanbieden bij de aanschaf van een nieuw Apple Product. Zo krijg je Apple Arcade bij de aankoop van een nieuwe iPhone, iPad, iPod Toch, Apple TV of Mac. Deze promotie start op 22 oktober en heeft nog geen einddatum. Er is een gratis proefperiode beschikbaar per Family Sharing Group.

Apple TV+ weer een jaar gratis?

Deze actie kennen we natuurlijk al van Apple TV+. Sinds vorig jaar biedt Apple één jaar gratis Apple TV+ bij de aankoop van een nieuw product. Deze promotie gaat ook dit jaar weer verder meldt MacRumors, maar alleen voor mensen die de proefperiode niet eerder geclaimd hebben. Op de dienst van Apple komen steeds meer films en series.

Reageer op artikel:
Apple geeft drie maanden Apple Arcade weg bij nieuwe aanschaf
Sluiten