Jelle van Es
Jelle van Es App Store 28 oktober 2020

Apple Arcade brengt aanstaande vrijdag de game South of the Circle

Ben jij een liefhebber van games met een verhaal? Dan is South of the Circle een game die je hopelijk al een tijdje in de gaten houdt. En heel erg lang hoef je op deze Apple Arcade-game niet te wachten.

Want aankomende vrijdag, 30 oktober, verschijnt South of the Circle op de Apple Arcade. Wanneer je daar een actief abonnement op hebt, dan heb je de mogelijkheid om de game gewoon gratis binnen te halen en van te genieten.

South of the Circle op de Apple Arcade

South of the Circle is een game die door State of Play wordt uitgegeven. Deze studio heeft in het verleden diverse BAFTA-awards gewonnen en weet zodoende wel het één of ander van games met een verhaal. Daarnaast is het leuk om te zien dat diverse acteurs en actrices hun stem of gezicht in de game zitten. Het zijn niet de grootste namen, maar wel namen die in diverse grote producties gespeeld hebben. Denk daarbij aan Gwilym Lee (Bohemian Rhapsody), Olivia Vinall (The Woman in White), Richard Goulding (Belgravia), Anton Lesser (Game of Thrones), Adrian Rawlins (Chernobyl) en Michael Fox (Downton Abbey). Volgens Apple zou hun werk er voor zorgen dat de game nog beter tot hun recht komt. Bekijk hieronder de trailer.

South of the Circle op de Apple Arcade is een game die je meeneemt naar de Zuidpool, nadat je daar met je vliegtuig bent neergestort. De game wordt als volgt beschreven.

South of the Circle is a narrative adventure set in the 1960s during the Cold War and follows the game’s protaganist, Peter, a Cambridge academic who finds himself marooned on Antartica after a plane crash. Fighting for survival, Peter’s past begins to intrude and blend with the present. As both strands build to a tense conclusion, Peter must face the troubling truth of a decision he made in the past. Only now does he realize it has trapped him here, physically and mentally. State of Play’s lovingly crafted South of the Circle is founded upon years of research that brings a unique level of depth to the game including a team visit to Antarctica to gather research material, create sketches, take photographs, and hand-make prints – with a striking art style inspired by mid-century screen printing.

Genoeg games

Met de toevoeging van South of the Circle op de Apple Arcade heb je een potentieel nieuwe topper, waardoor de service steeds interessanter wordt. Wil je meer lezen over de dienst? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Arcade brengt aanstaande vrijdag de game South of the Circle
Sluiten