Jelle van Es
Jelle van Es App Store 1 oktober 2020

Apple Arcade binnenkort voorzien van avonturen-game South of the Circle

Op de Apple Arcade heb je vandaag de dag redelijk wat verschillende games. Wanneer jij een liefhebber bent van het beleven van een verhaal, dan is het zeker de moeite waard om een nieuwe game genaamd South of the Circle in de gaten te houden.

South of the Circle is een game die gemaakt wordt door ontwikkelaar State of Play. Hoewel dit niet echt een ontwikkelaar met een grote naam is, was de game Lumino City verantwoordelijk voor een aantal BAFTA Awards nominaties en winsten. Wat dat betreft is South of the Circle gelijk een game om in de gaten te houden.

South of the Circle op de Apple Arcade

South of the Circle werd eerder deze week genoemd door het Twitter-account van de Apple Arcade. In de onderstaande tweet wordt gesteld dat de game je meeneemt naar 1959. In Antarctica stort je neer met je vliegtuig en moet je proberen te overleven. Tegelijkertijd krijg je te maken met een verhaal waarin in het verleden langzaam overgaat in het heden.

Er is echter ook een trailer van South of the Circle op de Apple Arcade. En daarin gaat het er over dat de game zich afspeelt in 1964. Nog altijd de Koude Oorlog, maar wel een opvallend verschil. Veel gameplay zien we in de trailer niet, waardoor we het idee krijgen dat dit echt zo’n typische game is waarbij je een beetje rond loopt en op die manier het verhaal beleeft.

Binnenkort beschikbaar

Een datum van South of the Circle op de Apple Arcade is er nog niet gegeven. Er wordt gesproken over binnenkort, dus hopelijk is dat een kwestie van weken. Wil je meer lezen over de service? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Apple Arcade binnenkort voorzien van avonturen-game South of the Circle
Sluiten